dilluns, 20 de març del 2017

Jornada 4 : FC Barcelona 7 - Veterans CP Vilanova Toyota 3

Crònica: El partit començava puntual, nosaltres amb tots el efectius possible i ells amb l'equip justet.
I amb això vull dir que si dimecres passat no vam guanyar al Barça, no va ser perquè ells ho fessin molt millor que nosaltres sino que nosaltres la segona part jugada va ser de les pitjors que portem en temps.
La primera part va començar amb un golet del Jordi, nomès començar aprofitant una relliscada de l'últim defensa blaugarana que el deixa sol davant el Tino i fem el primer.
Pintava molt bé l'inic del partit, però en un tres i no res i crec que en els millros minuts dels locals en tot el partit ens van capgirar el marcador, sense quasi temps a adonar-nos, havien passat 15 minuts de partit i el 3-1 del marcador semblava insanvable.
Un temps mort a temps i un canvi defensaiu i el relleu de jugadors va fer que els 10 últims minuts d'aquesta part fossin nostres i els que capgiravem el marcador erem nosaltres aconseguint el Miki i l'Oscar dos gols que ens doanven l'empat momentani.
Però uan petita badada va fer que que a poc més d'un minut per la mitja part el Barça es tornes a avançar.
Estem dins el partit, creiem que podem i aquí va venir l'error, el anar a buscar-los el jugar molt oberts despreocupant-nos de la defensa i pensar més en l'atac.
Encara que per moments semblava que podiem tornar a capgirar el marcador la realitat va ser una altre. En una pilota penjada sense cap opció nomès que per no patir el passiu al mig de camp, no la toca ningú i entra mansament dins la porteria, 5-3 sense voler.
Vam tornar a tenri 10 minuts amb molt bon hoquei amb tres pals consecutius i oportunitats davant del Tino que no van ser ben resoltes.
Tan anavem que vam descuidar la defensa i ens va caure el sisé i el seté quan ja haviem baixat els braços quan quedaven 5 segons pel final.
Partit amb sensacions agradolces, doncs per mometns vam fer un bon hoquei i per d'altres va ser tot un desastre.

Aquesta setmana voliem recuperar algun partit pendent dels que ens queda, però el Manlleu no pot venir, i amb el Canet i Cuatro Vientos es dificil de quadrar el dia.

A veure quan podrem posar-nos al dia amb aquests equips.