dimarts, 16 de maig del 2017

Doble Jornada dels Veterans CP Vilanova TOYOTA

Divendres vam tornar a poder disfrutar d'una victòria. Feia molts partits que no teniem el gust de poder marxar cap a casa amb tres punts a la butxaca.

Vam ser seriosos en tot moment i el Miki i el Jordi, la nostre millor parella atacant van estar encertats de cara porteria per tal de certificar els tres punts.

Però qui es va emportar tot el mèrit va ser l'Eduard, quin senyor partit va fer l'Edu. És reconegut per tots els equips la vessant ofensiva del CP Malgrat, un dels equips més golejadors de la categoria i el divendres l'Eduard va ser una constant paret per els nostres rivals.

En canvi ahir la nit no vam poder continuar amb la ratxa iniciada el divendres i vam perdre davant un St. Celoni que s'està convertint en la sorpresa de la temporada i que amb la victòria d'ahir quasi ja té confirmada la seva presència a la Final Four.

A nosaltres ens queden 5 partits, d'aquests 4 són ajornats i que estan de trobar dates,i que s'han de jugar a les pistes de Montbui, del Canet i del Cuatro Vientos de Blanes.

A casa ens queda l'ajornat contra el Manlleu i la última jornada contra el Congrès A.

La última plaça per accedir a la Final Four la té ara mateix el CP Malgrat que amb un partit menys que nosaltres ens porta 4 punts. A nosaltres ens queden 15 punts per jugar, a ells 18. Tot és possible.

El MVP del partit, en una acció del partit demostrant perquè és un dels millors de la categoria.
El Jordi desprès de la lesió va reaparèixer a un altissim nivell.


El José va obrir el marcador, quina classe que té el nostre esquerrà!

La foto ho diu tot, el gol el fa feliç, com cantava l'ESKALA, MIKIGOL!!!
 
El reconeixement de l'equip a un partit espectacular de l'Eduard.
Foto final dels dos equips.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog