dimarts, 20 de juny del 2017

Final de temporada

El Veterans del CP Vilanova TOYOTA, han tancat la temporada en la 5ena posició final.

A l'equip l'últim tram de lliga se li ha fet llarg, doncs la baixa del Gerard Bertran per una sensació excessiva i algunes lesions i baixes per malalties o problemes logístics.

Això va fer que a molts partits l'equip anès amb 4 jugadors de pista i no pogués competir de totes totes amb els nostres rivals.
Aquest any les lesions han estat presents amb el nostre porter l'Eduard (producte del qual vam tenir que ajornar diversos partits que es van anar acumulant al final de temporada), el Jordi, el Salva, l'Oscar i les malalties en l'Oriol i el Salva.

Així i tot l'equip pel que fa a la classificació ha fet una gran temporada apropant-se al grup de capdavanters de la lliga i fent una passa més en la conjunció de les noves peces que vam incorporar el setembre passat.

El Miki, s'ha consolidat com el ptixitxi de l'equip i el José com a peça importantissima per incrementar el nivell de tots.
A de més l'Eduard desprès de recuperar-se de la lesió ha tornat a estar a un nivell excel·lent com al principi de temporada i això ha fet que l'equip consolides més les rotacions i la forma de jugar.

Des d'aquest blog volem felicitar i donar la enhorabona al Campió de la lliga Catalana de Veterans, al FC BARCELONA, pel seu gran joc mostrat durant tot l'any i que es va veure recompensat guanyant la final al CP St. Celoni, la gran sorpresa de la temporada, desbancant a l'antic guanyador El CP Malgrat. L'altre sorpresa, però aquesta no tant com la del St. Celoni, és la tornada als llocs capdavanters dels Veterans del Mollet, que amb la incorporació del Toni Sànchez, han tornat a una Final Four, quan la temporada passada van estar a punt de baixar de categoria.

Components Veterans CP Vilanova TOYOTA

Ara participarem al Torneig Internacional de Veterans de Calafell el 8 i 9 de juliol. 
Precisament el Calafell  i el St. Cugat són nous equips de la Lliga A de Veterans i el primer ens a convidat un any més al seu torneig.

I la pròxima temporada més i millor esperem recuperar alguna peça fonamental com el Gerard, que fa dos temporades una lesió important i aquesta una sanció injusta han fet que no poguès tenir continuïtat en poder estar amb nosaltres.

I si podem intentarem convèncer a algun que altre "veteranu2 perquè estigui gaudint de la millor lliga de veterans del món de l'hoquei.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog