dijous, 30 de novembre del 2017

6a Jornada: CP Calafell 6 - CP Vilanova TOYOTA-HIGH TIME 1

Crònica: Molt mala segona part per part del Vilanovins que no van estar gens eficaços de cara porteria i que es van deixar anar i molt desprès de veure's perjudicats per un arbitratge més que "casero", però no per això els companys del Calafell no van merèixer la victòria, doncs van ser suficientment pacients per esperar el moment per sentenciar aprofitant les errades de concentració vilanovines.
La primera part va anar força igualada, el Calafell va aprofitar dos errors de marcatges per fer dos gols i poca cosa més, nosaltres moltes oportunitats molts remats, però anaven fora o un encertat Palau parava una i una altre ocasió. El 2-1 en el marcador era reflex de la nostre poca eficiència de cara porteria.
En aquesta mitja part ja es percebien les sensacions negatives del que ens esperava a la segona part. En la primera part ja van succeir accions una mica inversemblants, on l'àrbitre no deixava constància de tenir un criteri comú pels dos equips. Com accions clares de faltes continuades on com el jugador arribava a porteria no calia marcar la falta personal o el penal perquè havia deixat continuar, encara que l'acció no acabes en gol.
Així va ser que a la segona part i desprès d'un bon inici per part nostre una acció dintre l'àrea del Calafell acaba amb un jugador local agafant amb les dues mans i sense stick a un jugador vilanoví dins l'àrea impedint la rematada. Tots ens vam aturar esperant el corresponent penal, però no va ser així. Aprofitant les protestes i queixes visitants el Calafell munta un contraatac de 2 contra el porter i fa el tercer de la nit.
Aquesta acció va ser determinant. Les queixes i la indignació van anar en augment i com tots sabem, sense cap benefici i resultat a que l'àrbitre canvies la seva actitud.
Això va fer que els últims 10 minuts la ment dels jugadors vilanovins no estava centrada en el partit, ens veiem indefensos i molt castigats per un arbitratge que no estava influenciant en el resultat però si en el joc, doncs com he dit el Calafell, va estar esperant els errors, per així anar augmentant la conta de gols, mentre nosaltres encara que vam intentar centrar-nos en el partit no deixàvem de fallar i fallar de cara porteria i deixar l'Eduard sol davant els contraatacs locals.
Pèssim partit el que vam jugar. Ara tenim una setmana de repòs i per rectificar unes conductes i una forma de joc que vam abandonar el dilluns i que esperem recuperar en el pròxim partit. Això només acaba de començar i serà llarg i bonic de jugar.