dimarts, 13 de febrer del 2018

Jornada 10: Veterans CP Vilanova TOYOTA-HIGH TIMES 5 - CP Malgrat 5

Crònica: Partit jugat el passat dimecres, on qualsevol dels dos equips hagués pogut guanyar. El Malgrat a un minut del final del partit i amb empat va tenir una falta directe que molt bé L'Edu atura i evita la derrota vilanovina.

Foto del final del partit dels dos equips veterans.
El partit per nosaltres no començava gaire bé, sens notava freds i així va ser que en dos jugades molt semblants el Malgrat s'avança al marcador. L'equip en l'últim tram de la primera part va semblar que despertava i va aconseguir empatar gràcies els gols del Oscar R.

Marcador a la mitja part.

Moment del partit.

La segona part l'equip comença molt endollat i s'avança en el marcador amb un gol del Salva, semblava que tot aniria de cara però el partit torna a passar a dominar-lo l'equip visitant, capgirant el marcador amb un 3-4 a falta de 10 minuts que ens feia pensar en rebre la primera derrota a casa. Però de nou i fent que el partit es tornès boig, on cap dels dos equips acabava de fer-se amb ell, tornem a capgirar el marcador amb dos gols del Juanjo, que fins i tot va tenir una falta directe com abans l'havia tingut l'Oscar R. per tal d'exemplar distàncies, però cap dels dos ho van aconseguir i el Malgrat va creure en poder tornar la moneda i remuntar i així a dos minuts del final fa l'empat i com ja hem dit a poc un minut fallen una falta directe que els hi podia haver donat la victòria.

Al final repartiment de punts, en un partit boig on cap dels dos equips va acabar de dominar.

Marcador final.
Les conseqüències de tal partit boig, va ser la nòmina de lesionats. Ara mateix el porter i un parell de jugadors estan tocats, que ens impedeixen jugar aquest dimecres a Congrès. Esperem trobar data per tal de poder jugar aquest partit.