dimecres, 18 de juny del 2014

Cronica de la Final Lliga B

Diumenge al migdia, molta calor i molta tensió. Els dos millors equips de la lliga B tenien que jugar l'últim partit de la temporada abans de preparar la següent ja amb els millors equips i millors jugadors de la lliga Catalana de Veterans.
L'imbatut Vilanova es presentava amb una baixa per lesió i el Cubelles amb tots els seus efectius i com no amb la seva animada afició.
El partit es jugava al Pavelló del Garraf, no a les Casernes, davant de 150 persones la majoria de Cubelles i Malgrat que feien que la parròquia local fos minoria.
La primera part va tenir un domini altern, les defenses predominaven com ha passat en tots els partit jugats aquesta temporada, dels 4 partits, 3 victòries pels veterans vilanovins i un empat a casa del cubellencs.
En un contraatac el Jordi Orus sense voler marca gol, però l'arbitre anul·la aquest interpretant que toca la pilota quan té el genoll al terra. Les imatges de Canal Blau corroboren l'error arbitral. Amb aquest fet els locals queden tocats i això ho aprofita el Cubelles per fer el primer i uns minuts més tard el segon. El Jordi Orus aprofita una falta directe per retallar distàncies. Uns minuts abans i amb 0-0 l'Oscar va fallar un penal.
Si haguéssim aprofitat les ocasions d'anar al darrera en el marcador hagués pogut ser diferent.
Abans de finalitzar la part empatem per mitjà del Orus, però el Cubelles transforma el gol psicològic a poc d'acabar, 3 a 2 i descans.
Cal comentar que l'arbitre va estar molt provocatiu a nivell verbal amb els jugadors locals, amenaçant als jugadors en el túnel de vestidors de futures expulsions.
Inici de la segona part el Jordi fa el seu tercer gol seguint amb la tònica de la temporada sent el jugador més golejador de l'equip. I partir d'aquí, desprès de l'empat, l'arbitre compleix amb les amenaces i expulsa amb blava un jugador local. El Cubelles aprofita la superioritat i fa el 4 a 3.
Teniem que tornar a remuntar i l'equip ja anava just de forces. Una pista de parquet, els +50 estaven més estona de lo normal a la pista degut a les baixes,...tot s'estava fent llarg.
i amés el condicionant de l'arbitre que va tornar a anul·lar un gol al Jordi. Aquest cop desprès de xiular un booling i que molt hàbilment el porter cubellenc va saber treure la pilota de dins la porteria abans de que l'arbitre comproves si havia entrat o no. Això va provocar la indignació dels Veterans vilanovins, però no va servir de res.
A poc del final el Cubelles fa el definitiu 5 a 3, no hi havien forces per més.
Partit jugat amb molta esportivitat i on volem remarcar l'actuació de l'arbitre que mai ha de regalar res a ningú, però no hauria de treure. Es per això que el resultat és merescut pels mèrits fets pel Club Patí Cubelles que va fer un partit molt seriós i molt ben jugat i va aprofitar les ocasions que va tenir.

Ara als veterans vilanovins ens queda l'últim sopar i preparar la següent temporada amb noves cares i nous equips.