dimarts, 3 de juny del 2014

Jornada 26: CT Barcino B 5 - Veterans CP Vilanova 5

Crònica: Ahir la nit vam jugar l'últim partit de la lliga per nosaltres. Vam arribar a la petita bombonera del CT Barcino, justets d'efectius.
El Jordi malalt, el altre Jordi de vacances i el Roger desaparegut en alguna caixa màgica segur!!
Així que anàvem 4, perquè el Juanjo encara no està al 100x100 del seu pinçament, així que només podia donar relleus als companys per donar aire.
A la pista uns "jabatos" +50, el Carles i el Salvador, espectacular el partit que varen fer, uns autèntics veterans, que davant la joventut de l'equip local van plantar cara i alguna cosa més.
La primera part va ser molt intensa, molt competida i que li van sobrar algunes accions antiesportives per part dels dos equips.
A la mitja part els ànims es van calmar i es va veure un altre partit més adequat al que toca i que va fer que poguéssim disfrutar tots d'un bon partit d'hoquei.
Pel que fa al marcador, ens vam avançar ràpidament en el marcador, en una acció individual de l'Òscar i un contraatac acabat per l'Eloi.
El marcador ens era favorable però els locals portaven el pes del partit, així escurcen la diferència gràcies a una pilota penjada que desprès de varis rebots rematen sense que l'Edu pugui fer res.
L'Oscar torna a sorprendre als locals fent el 1 a 3. Aprofitàvem molt bé les poques oportunitats que teniem.
Però el Barcino a base d'insistència aconsegueix el 2on desprès d'un rebot a la balla. Una blava a l'Oscar, permet tenir una falta directe que transformen els locals magistralment col·locant la pilota a l'escaire. Empat i l'equip no es dona per vençut. El Carles aprofita una bona assistència de l'Eloi per fer l'empat a 4.
Així acaba la primera. La segona amb els ànims més calmats va ser una altre cosa, els porters van començar a parar i les defenses es van anar imposant. Així a falta de menys de 10 minuts els locals s'avancen al marcador, i en aquestes desaprofiten la desena falta que hagués sentenciat el partit.
Nosaltres desaprofitem un penal, i en un llançament de lluny de l'Oscar aconseguim l'empat.
Quedaven menys de 5 minuts. I vam tenir l'oportunitat de guanyar, però a falta de 1 minut l'Oscar, millor dit el Gio va parar la falta directe corresponent a la desena falta dels locals.
Repartiment de punts crec que just pels mèrits dels dos equips.
Per nosaltres molt important doncs ens motivava molts acabar la lliga imbatuts. Tres empats a les pistes del Valldoreix, del Cubelles i del Barcino, la resta tot victòries. FELICITATS EQUIP!!!

Ara a descansar 15 dies, perquè el dia 15 tenim la festa dels VETERANS. La FINAL FOUR l'organitza el CLUB PATÍ VILANOVA i tenim moltes ganes de que sigui una festa veterana.
Ja podem confirmar que la FINAL FOUR per saber el guanyador d'aquest any la disputaran: