dilluns, 9 de juliol del 2012

Aquest any no ens conviden a defensar el títol!!!

Els nostres companys veterans de Calafell sembla que tenen "por" del nostre potencial equip i no ens han convidat al seu torneig de FESTA MAJOR.
Quina pena doncs la veritat que tenen un torneig especial i molt treballat que sempre compleix amb les expectatives i els objectius que tenen marcats. Molta sort en la seva organització!!

Torneig Festa Major 2012

3 comentaris:

  1. Por no, simplement hi havia altres equips que, per uns motius o altres, han estat convidats aquest any. Aclarar també que l'equip del Vilanova que ha vingut participant durant anys en aquest torneig era aquell en el que jugaven el Xavier Andreu, l'Ochoa, Carles Llambrich, etc. Aquest equip està actualment retirat... Per tant, no creiem tindre cap obligació moral de seguir convidant algun equip de Vilanova, ja sigui el A o el B, ja que aquells que habitualment venien ja no juguen (excepte el Carles). De tota manera, tranquils que hi haurà més tornejos altres anys... Ja en parlarem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'any passat eren el mateix equip que aquest, quina diferència hi ha? Es igual la qüestió era tocar el que no sona!!! jejejej

      Elimina
  2. Si Juanjo , que no tenen excusa, no han vulgut convidarnos i ja esta.
    Jo ja els he dit unes quantes a la seva pag .

    CLL

    ResponElimina

Arxiu del blog