dijous, 17 de gener del 2013

8ena Jornada: Veterans CP Vilanova - CP Malgrat de Mar

Demà divendres a les 22 hores començarà el partit a la pista de la Plaça de les Casernes entre un dels liders de la classificació de la lliga catalana de veterans "B", el Malgrat de Mar i els Veterans Vilanovins que intentaràn refer-se i sumar punts desprès de la sanció per part de la Federació per un problema amb el Club.

L'equip que ens trobarem al davant serà molt probablement aquest:

veterans temp12/13
Foto extreta de la pàgina oficial del Facebook del CP Malgrat de Mar.


El equip del Maresme, va perdre la setmana passada el primer partit contra el CT Barcino, i els seus partits es caracteritzen per resultats amb molts gols, doncs són de carrer l'equip més golejador de la categoria, però també és el segon equip més golejat. El seu debut a la lliga no s'està notant i de ben segur que serà un partit molt disputat.

Per part nostra esperem que la victòria a la Salle tingui continuïtat i que aquest cop no passi com contra el Cubelles on vam baixar molt el nivell d'exigència i de continuar jugant amb intensitat durant la segona part del partit. De moment el nivell d'entrenaments aquest temporada s'està mantenint i inclòs ahir vam tenir un entrenament de luxe amb els dos porters de l'equip a la porteria.

Una altre cosa que va canviant o que volem canviar és el post-partit, aquest divendres, demà anirem tots a sopar i esperem que els companys de Malgrat que vinguin també hi seran ben rebuts, a veure si comencem a fer més oficial el sopar desprès del partit que és una tradició que vam perdre i que tenim que mirar de recuperar.

Amb tots aquests propòsits esperem que qui  s'apropi a les Casernes demà a la nit, esperem donar-li un bon partit i un bon espectacle de VETERANS!!

                                                                Club Patí Malgrat pagina oficial - Malgrat de Mar, Spain

2 comentaris:

  1. Hola companys, aquesta foto no és l'equip que jugareu avui, aquests són uns veterans singulars, gent que no havia jugat mai a hoquei i van fer un equip.

    Els veterans del Malgrat seran més similars a l'equip que va jugar contra nosaltres en el torneig de Malgrat, l'estiu passat.

    Mireu aquí: http://veteranssomtots.blogspot.com.es/2012/05/ligualat-i-decisiu-debut-davant-del.html

    I el vídeo:
    http://veteranssomtots.blogspot.com.es/2012/05/ligualat-i-decisiu-debut-davant-del.html

    Sort i a guanyar!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Ramon, crec que ara si és correcte!

    ResponElimina

Arxiu del blog