dissabte, 9 de març del 2013

CH Ripollet A 2 - Veterans CP Vilanova 2

Partit ajornat en el seu moment i disputat ahir la nit a Ripollet. Ens presentarem amb un únic canvi a la pista, perquè a la porteria tenim una parella de porters amb dos estils molt diferenciats però tots dos molt eficients.

La primera part va finalitzar amb 1 a 0 cero pels locals que amb una defensa molt ordenada i molt ben feta i amb les intervencions d'un excepcional porter van saber tenir un xic més de paciència que els visitants i en un contraatac es van avançar en el marcador, encara que a punt va estar el salvador de poder evitar el gol però la bola amortida per l'aturada del David entrava "mansament" i era molt complicat poder salvar el gol.

Mitja part amb bones sensacions estevem al partit i teniem que esperar les nostres oportunitats i aquestes van venir amb un contraatac que finalitza el nostre home gol, i 5 minuts més tard un penal que transformem.

Tot semblava més o menys controlat, encara que alguns començaven a notar l'esforç del dia anterior i que el partit era molt exigent....

I fins aquí la crònica perquè el que va passar en els últims 10 minuts i especialment faltant 15 segons millor que us ho expliqui el personatge que va venir a xiular el partit i que una vegada més ens va donar la sensació com a molts partits d'aquesta temporada que anem a perdre el temps i el nostre esforç.

Així i tot al acabar el companys de Ripollet van compartir taula en un bon sopar que com sempre és el millor d'aquesta lliga de veterans perquè si fos per alguns arbitres més d'un es quedaria a casa!!