dilluns, 12 de març del 2018

13a Jornada: Veterans CP Vilanova TOYOTA/HIGH TIMES 11 - PHC St. Cugat 1

Foto dels dos equips veterans al final del partit.
Divendres passat vàrem recuperar un dels dos partits que teniem pendents de la primera volta. El partit el vam jugar tots dos equips amb un sol canvi i va ser un partit plàcid per nosaltres on el més destacat va ser el debut a  l'equip del Miki, que fins divendres no havíem pogut contar amb ell en cap partit anterior.
El seu olfacte golejador el vam notar i molt i els 5 gols que va fer va ser un reflex del que significa per l'equip. També va ser el dia del Jordi l'altre golejador de l'equip que també va recuperar les bones sensacions de cara porteria.
Del rival, destacar els 5 primers minuts que van fer on ens van posar contra les cordes, però l'Eduard va estar molt atent per deixar la porteria a zero en una primera part on el resultat era de 7-0. A les segona vam baixar una mica el ritme així i tot es va poder veure un bon hoquei amb intensitat i bones jugades i bones aturades per part dels dos porters.

Dijous desplaçament a Cerdanyola, pista sempre complicada tot i que la situació a la classificació del Cerdanyola acompanyi a pensar que serà fàcil, ni molt menys doncs amb una defensa zonal ben possessionada ajuden a un dels millors porters de la categoria a ser una de les defenses més difícils de superar i els seus ràpids contraatacs sempre són molt perillosos. Esperem seguir sumant doncs encara queda molta lliga per jugar.