dimarts, 15 de novembre del 2011

5a Jornada: CH Ripollet B - Veterans CP Vilanova B

AJORNAT
LES LESIONS HAN FET QUE DEMANÉSSIM ALS COMPANYS DEL RIPOLLET LA POSSIBILITAT D'AJORNAR EL PARTIT PER UN ALTRE DIA, ESPEREM AVIAT PODER ASSISTIR AMB UN NÚMERO DECENT DE JUGADORS PER JUGAR AQUEST PARTIT. GRÀCIES COMPANYS VETERANS DEL RIPOLLET.

CH Ripollet B


contra


Veterans CP Vilanova B

Horari del partit a les 22:30 al Pavelló de Ripollet, divendres 18 de novembre.

Prèvia: Aquest divendres ens desplaçarem a Ripollet, pista complicada per nosaltres, sempre ha sigut un equip incòmode de derrotar. Esperem que la ratxa continuï i disfrutem de la segona victòria com a visitants. Tenim el dubte de la participació del Josep, i estem també a l'espera de la confirmació dels nous efectius, que probablement encara no els tindrem en disposició fins més endavant. Es preveu doncs un CPV en "quadro", mai millor dit, i esperem que això no ens passi factura. Confirmació de la concentració per part del Salvador, que ja ens avisarà durant el que resta abans del partit.
Comentar que dels tres partits jugats pel Ripollet, dos d'ells els ha perdut pel mateix resultat 8 a 0 i que la setmana passada va aconseguir els 3 primers punts al guanyar al Sarrià. Tindran la moral alta i nosaltres em d'estar alerta no serà fàcil.

1 comentari:

  1. Jo també soc baixa per akest divendres degut a un altre compromís. Així q tingueu sort i torneu amb els 3 puntets de ripollet. Com ens deien de petits al "enemigo" ni aigua jejejejeje. Fins la setmana vinent. ( Torru).

    ResponElimina

Arxiu del blog