dilluns, 14 de novembre del 2011

Veterans Club Patí Vilanova B 5 - G.E.I.E.G. 1

CRÒNICA:
Partit disputat el divendres 11-11-11, i que va començar més tard del previst degut a que el partit de l'OK Lliga va durar una miqueta més del normal.
Els companys explicaven abans de l'encontre que l'equip gironí sempre ha estat en els llocs capdavanters de les últimes lligues de veterans i que els sorprenia que actualment anessin per la part baixa de la classificació.
La 1a part comença amb els dos equips en “cuadro” amb molt de respecte i amb unes defenses que feien difícil les incursions contraries. No es donava peu a contraatacs doncs els dos equips procuraven que aquesta situació no es donés, així van anar passant  els minuts, amb xuts de lluny que anaven escalfant als porters.
Però una incursió a l'àrea del Torruella, va donar com a resultat un penal, transformat pel Juanjo, i al cap de dos minuts un altre incursió del Salvador, també va ser xiulada desprès de l'entrada del defensa visitant com a penal, que també va transformar el Juanjo. Sense fer grans mèrits el CPV es posava en avantatge al marcador. Però quan tot estava més o menys controlat, el nostre estimat Márquez, va anar a buscar bolets o a caçar papallones, perquè una pilota penjada a l'àrea sense perill se la va empassar.
Els gironins es van créixer, però una gran jugada en estàtic dels locals al primer toc i finalitzada pel David va posar el 3 a 1 abans del descans.
Cal comentar que en aquest període el nostre estimat company Josep va tenir una lesió als abductors que possiblement el tindrà un dies KO, ànims company!!

El moment de la lesió.

La segona part comença com la primera, domini dels gironins però sense profunditat, igualment podríem parlar de la mateixa situació per part del CPV.

Inici 2a part, el Masdeu va fer un bon arbitratge!!!

Però aquesta petita treva va passar a neguit, el CPV tenia oportunitats en contraatacs, i no transformats per la gran actuació del porter gironí, i els vilanovins notaven que si no feien el quart gol el partit es podria complicar. I així va ser, penal en contra, i us deixo amb una seqüència de la gran aturada del Márquez que ens va assegurar que el partit no es compliques més.

Preparació

Concentració

Atura el llançament i el segon remat al pal, uffffff!!!

A partir d'aquí, dues jugades claus, la lesió per una caiguda del millor jugador visitant, i el quart gol vilanoví transformat per l'Eloi finalitzant un contracop sol davant del porter.
D'aquí al final oportunitats fallides per part del CPV per ampliar el marcador, encara que va tenir temps el David per fer el cinquè i així mantenir-se com a "pitxitxi" de l'equip.

L’anècdota quan a falta de 3 minuts l'àrbitre assenyala el final perquè el conserge fot el camp, esperem que no es torni a repetir i que per un dia poguí anar adormir una miqueta més tard del normal.

Que me voy!!! aquí os quedais!!

Post-partit: aquest cop si va haver una petita reunió desprès del partit sobretot per veure com supliríem la baixa important del Josep, àlias "ROCA". Esperàvem les incorporacions per aquest partit, i no hi van ser, esperem tenir noticies seves pel desplaçament del pròxim divendres a Ripollet.

La birra desprès del partit que bé que entra, bé el Márquez no pensa igual!!