dijous, 21 de novembre del 2019

Jornada 8: CP Vilanova TOYOTA 9 - CP Malgrat 0

Foto final de partit amb els dos equips veterans.
Partit còmode al final pels veterans del CP Vilanova, que abans de començar no s'esperaven un resultat amb tanta diferència i que feia molt de temps que no es veia per Casernes.

El partit va començar amb un ritme de joc molt alt i amb moltes arribades a les porteries i on els porters van ser els protagonistes positius i les defenses no van existir.

Van ser 10 minuts bojos on el resultat no es movia i on potser es va decidir el partit, doncs els companys del Malgrat es van presentar amb un canvi i aquesta poca rotació de l'equip va poder pesar en el transcurs del partit, per que realment els deu primers minuts es van jugar a un altissim nivell.

Fins a falta de 10 minuts per acabar la primera part i ja feta la primera rotació per part nostre no van començar a arribar els gols i això que l'Edu va tenir molta feina i també va tenir sort en algun pal que també va fer que el Malgrat a la llarga baixes els braços.

En qüestió de 6 minuts d'un 0-0, es va passar a un 5-0, amb dos gols del Jordi Orus,un del Chechi, un del Juanjo i el primer de la temporada del Xavi, completant una gran jugada col·lectiva, amb assistència del Jordi Esteva. Cal destacar el partidàs del Jordi, doncs va portar la batuta del equip aplicant un alt ritme de bola i consolidant la defensa.

Abans d'acabar la 1a part el Malgrat té oportunitat d'entrar al partit amb un penal, l 'Edu l'atura com l'acció posterior i fent que les esperances dels companys veterans d'entrar al partit i competir no augmentessin.

La segona part té una història molt semblant, passen els minuts i el marcador no es mou, però el Lluis faltant un deu minuts comença el seu particular recital amb tres gols molt semblants utilitzant el tir a llarga distancia. El Chechi tancaria el marcador amb jugada personal.

Victòria en definitiva, que amb els 3 punts inesperats de Blanes, fan que l'equip agafi aire desprès d'un inici un pèl dubitatiu.

La setmana pròxima ens visita un dels dos equips del Congrès, equip sempre competitiu, com tots d'aquesta espectacular lliga catalana de veterans.