dilluns, 21 de maig del 2012

25ena Jornada: CT Barcino - Veterans CP Vilanova B

Aquesta nit està en joc ser el quart equip de la lliga o el que dirien els amants del futbol "el líder de la otra liga".
No se quants serem, no se qui seran ells, però  que serà complicat, dur i treballat segur!!!
Són aquest partits que crean expectatives i pessigolleigs a la panxa, els que et fan pensar en quan eres jugador semi professional, i et jugaves el títol de Nacional, o jugaves per salvar la categoria, o quan jugaves a la base i jugaves partits a les fases provincials o campionats de Catalunya.

Ara com entrenador de la base del Club Pati Vilanova, he viscut des de la distancia la victòria de l'equip Prebenjamí Iniciació a Mataró aquest cap de setmana, i sort de les noves tecnologies, i he pogut estar assabentat de tot al moment. Des de aquí vull mostrar la meva admiració pels nens els quals tinc el plaer d'entrenar els dimarts i dijous al pavelló i que aguantant el meu malt geni i que amb el seu entrenador, el Roger, hem intentat treure el màxim d'ells i ells han demostrat que amb esforç i constància el Club Pati Vilanova té una base que puja i que en uns anys podran estar al 1er equip. Així ho desitgem i així ho esperem!!


Per cert pel que fa al partit contra l'Esplugues, el partit va finalitzar amb 1 a 0 a favor nostre abans d'acabar la 1a part. El motiu de que acabés abans fou que el porter de l'Esplugues va protestar aquest gol i l'àrbitre desprès d'avisar-lo varies vegades li va treure targeta blava. El partit tenia que continuar, però tenia que posar-se un jugador de porter. No van voler. Els Veterans vilanovins van intercedir per seguir jugant aquells dos minuts sense porter,  però l'àrbitre no va voler, doncs el reglament diu que hi ha d'haver porter.
Situació estranya, doncs a vegades tirem massa de reglament per una lliga de veterans, i a vegades ens interessa i a vegades no, potser es una d'aquelles vegades que tindríem que fer la vista grossa, però no va ser així. Així i tot el porter que fins llavors estava sent lo millor del partit, va perdre una mica els papers, desprès ja era massa tard. Vam continuar jugant sense l'àrbitre per acabar de suar una mica i la veritat que ens ho vam passar d'allò més bé. A veure que passa avui a Barcino?

13 comentaris:

  1. Hi ha una cosa que no entenc, si es treu blava al porter, si no hi ha 2n porter, surt un jugador de pista i el porter pot seguir. Nomes s'ha de canviar el porter si veu una 2a blava.

    Sergi B.(CP Cubelles veterans)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, el porter ha d'estar dos minuts fora, i posar-se un altre a la porteria. Això deia l'àrbitre. Nosaltres vam intentar negociar alguna situació la qual es pogués continuar, però no va poder ser.

      Elimina
    2. he consultat amb un altre arbit i si toques la pilota amb el pati dintre del area no es falta si no es intencionat , cosa que no va ser .
      I si al porter se lhi treu blava ,no pot jugar, el Marcos va aplicar correctament el reglament.

      Carles Ll.

      Elimina
    3. Crec que ningú dubte que no s'apliques bé el reglament, si no de quan en una lliga de veterans es pot fer de més i de menys en situacions com aquestes, on sortim els dos equips perjudicats per no poder seguir jugant.

      Elimina
  2. Extret del reglament d'hoquei patins:

    En el cas de no disposar d’un porter suplent, s’anotarà la
    sanció al porter infractor però es permetrà que romangui a pista i el seu lloc a
    la banqueta de sancionats l’ocuparà un jugador suplent designat per l’entrenador o, en el seu defecte, pel càpita de l’equip.

    Sergi B.

    ResponElimina
  3. Es veritat , ara l'arbitre mho ha confirmat , el porter pot quedarse a la pista, nomès en cas de vermella no s'hi pot quedar.

    Carles Ll

    ResponElimina
  4. Aixo es una cagada greu de l' arbitre doncs!!!!!! No entenc res, uns fent tan per millorar amb molts espectes l' hoquei veterà, i d' altres trintxan-ho tot
    Per una blava... Increïble!!!

    ResponElimina
  5. A l'acta l'àrbitre va estar murri, perquè no anota si és blava o vermella. Nosaltres en cap moment vam veure la vermella, sempre es va parlar de blava. Així que la federació ho te fàcil.

    ResponElimina
  6. Aquesta es la resolucio del vostre partit, sense voler menysprear cap equip, no crec que per un error arbitral aixo acabi aixi.

    371.- CP VILANOVA B-HC ESPLUGUES VETERANS
    - Donar per acabat el partit amb el resultat d’un (1) a zero (0) a favor del Vilanova
    B.(art.87)
    - Sancionar al HC ESPLUGUES, amb multa d’euros 25 (art.50 i 50.2) 18/5

    ResponElimina

Arxiu del blog