dimarts, 22 de maig del 2012

CT Barcino 7 - Veterans CP Vilanova B 3

Crònica: Partit disputadíssim i molt malt jugat pels veterans vilanovins que mai es van sentir còmodes a la pista i a les dimensions de la pista de Barcino.
Sempre vam anar a remolc, només començar al primer contraatac gol del Barcino, no va ser fins als 10 minuts que un penal va fer que estiguessin a prop de posar-nos per davant del marcador, vam empatar, però d'aquí no vam passar, perquè en un minut dos contraatacs més i 3 a 1. Encara gràcies que el Salvador va escurçar diferències amb una gran jugada col·lectiva i a la mitja part 3 a 2, encara teniem esperances.

El "Fabi" lesionat, amb el components del Barcino i els vilanovins.
Però aquest Barcino a casa seva sap molt bé com jugar, com portar el partit en aquell terreny que ells si senten més còmodes. I així desprès de passar-ho malament durant quasi 15 minuts per uns veterans vilanovins que ho van donar tot per fer l'empat i que al final amb una altre jugada col·lectiva ho aconseguim, els barcelonins aconsegueixen que l'empat a 3 només duri un minut i en el següent minut fessin consecutivament el 4 a 3 i el 5 a 3, la pressió desesperada dels vilanovins va fer que tinguessin un parell més de contraatacs clars que van fer que el marcador acabés amb un clar 7 a 3. Que al meu parer no reflecteix un partit molt disputat, que igualment s'hagués emportat el Barcino, encara que haguéssim tingut més eficàcia golejadora, però per lo menys ho disputaríem fins al final.

En resum, "volvió la banda!!!".

Us anoto l'enllaç del blog del Veterans del Barcino perquè hi vegeu imatges i la seva visió del partit.