divendres, 11 de maig del 2012

Tot els nostre suport i ànims veterà "TORRU" i resum de les tres setmanes que ens queden



Al nostre company "Torru" està a terres gallegues disputant el Campionat d'Espanya amb l'equip aleví del Sant Josep de Sant Sadurní d'Anoia, que ell dirigeix com entrenador.

Esperem i desitgem que tingui molta sort i els seus companys l'esperem que torni amb el Campionat o si no amb una gran classificació per part de l'equip.

Sort Company!!!

Equip del "Torru" subcampió de Catalunya aleví.
Per cert us comuniquem que estem negociant amb el companys de la Garriga jugar el pròxim dimecres. Si es confirmes, quines tres setmanes ens espera:

1er---Dimecres 16 : UE La Garriga - Veterans CP Vilanova B (encara per confirmar)
2on---Divendres 18: Veterans CP Vilanova B - HC Esplugues
3er---Dilluns 21: CT Barcino - Veterans CP Vilanova B
4rt--- Divendres 25: CH Ripollet - Veterans CP Vilanova B (encara per confirmar)

I encara tindríem pendents el partit ajornat contra el Cubelles que presumiblement es podria jugar el dilluns 28 de maig a la nostre pista i l'últim partit de lliga contra el Calafell el divendres 1 de juny.

En tres setmanes 6 partits, 2 per setmana, estarem preparats? aguantaran les cames? Tindrem suficients forces? Estarem mentalment preparats? Serem suficients efectius per no seguir ajornant partits?
Quantes incògnites, quantes preguntes, en tres setmanes es resumeix tot un any de viatges, anècdotes, partits guanyats, perduts, bronques, rialles, ...sopars i birres!!! SOM-HI VETERANS UN ÚLTIM ESFORÇ!!!

3 comentaris:

  1. Hola nois, sento dir-vos que el CH Ripollet, el divendres 25 no disposa de pista. Tenim problemes per trobar una data amb ells, també.

    ResponElimina
  2. Som semifinalisted!!!! Uuiuffff com patim. Vaya temporadon!!!
    Per cert divendres q be no puc venir al partit. Dimecres si.

    ResponElimina
  3. A veure que podem fer i quins partits ens confirma el nostre delegat i amb quines dates i horaris, però comencen a arribar baixes, jo ja començo a comprar material per aguantar tants partits!!!jejejej

    ResponElimina

Arxiu del blog