divendres, 18 de maig del 2012

24ena Jornada: Veterans CP Vilanova B - HC Esplugues

Aquesta nit desprès del partit de l'Ok Lliga entre el CP Vilanova Mopesa i el CP Vendrell, es jugarà un partit de veterans que es preveu molt igualat i emocionant.
Els locals tocats en la moral estaràn amb moltes baixes. El "Torru" i el Parejo no vindran i el Dani és una incògnita, així que només tindrem un canvi, i desprès de jugar dimecres i perdre a l'últim minut la moral està bastant tocada.
Esperem que el millor porter de la lliga no tingui la seva nit i que el veure i escoltar el suport d'una afició entregada a un equip, que avui rebrà l'homenatge per la seva participació a la Final Four de la Copa de la CERS, i per la seva gran temporada, ens faci estar més motivats que mai per guanyar el partit.

El partit de la primera volta varem guanyar 3 a 8, avui serà diferent de ben segur!

Desde aquí vull animar als meus companys per seguir lluitant fins a l'últim partit, hem fet molt de camí durant tot l'any, per ara deixar-ho estar, hem disfrutat, hem rigut, ens hem emprenyat, però la motivació d'anar a cada partit per estar a la part alta de la classificació fa que tot es miri des de un punt de vista més positiu i més alegre. Disfrutem d'això, de tota la feina feta i que fins l'últim partit mantinguem l'il·lusió. SOM-HI VETERANS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog