dijous, 17 de maig del 2012

Jornada 23ena: UE La Garriga 7 - Veterans CP Vilanova 6

Crònica: Ahir vam tornar a perdre amb la Garriga, cap dels dos partits disputats aquest any amb ells l'hem pogut guanyar, ens tenen la mida presa, o nosaltres no juguem com amb d'altres equips. La qüestió és que ens van tornar a guanyar, tot i anant per sobre el marcador fins l'últim minut del partit, però les forces, la paciència per jugar aquells minuts finals, com ens va passar a Calafell, o a Girona o a Sant Cugat, no han existit.
Una gran foto!! ara ja us tenim!!
El partit començava amb dues pilotes robades per part dels garrinencs que es planten sols davant del David, que atura, i a la següent el Salvador engalta un rebuig del porter per fer el primer. 5 minuts desprès el "Torru" que tornava desprès de quedar sots-campió d'Espanya amb l'equip que entrena, soluciona un embolic dins l'àrea per fer el segon. Sense fer mèrits 0 a 2.
Al final els locals tant insistir van aconseguir empatar amb dos gols, el primer molt maco, per cert!

Tornem a començar, fem la primera rotació de canvis. El Carles "pesca" una pilota dins l'àrea i gol! Sorpresa 2 a 3 i dos minuts desprès el Juanjo fa el gol del "tonto" 2 a 4, a 5 minuts d'acabar la 1a part, juguem el millors minuts del partit i on el porter local manté el seu equip dins el partit.

El començament de la segona, es notava el cansament en els jugadors veterans vilanovins, però vam sortir amb força i varem tenir oportunitats, però el porter local seguia amb el seu particular recital. Amb la següent rotació de canvis, dos errors al mig del camp propicien l'empat a 4, faltaven encara 10 minuts, que es farien molt llargs.

Desena falta d'equip dels vilanovins. El David para la falta directa. Dos minuts desprès desena dels locals. No fallem, 4 a 5. I dos minuts més tard l'Eloi talla una bola i sol davant el porter tampoc falla 4 a 6. 6 minuts pel final, però a la següent jugada error de la defensa vilanovina, 5 a 6. Queden 4 minuts emocionants.

Jugada clau, acció dins l'àrea local. Un jugador vilanoví queda al terra, amb clares mostres de dolor. Un jugador local demana parar el partit, els demés segueixen jugant, l'àrbitre no pot aturar el partit, veu que juguen i se'n va sol cap a porteria, doncs els veterans vilanovins pensen que pararà. No para, gol!! 6 a 6.
Tot això en un minut fatídic. Quedem tocats. Demanen temps mort, però la moral no és la bona per anar a buscar la victòria. Així ens va que a falta d'un minut i desprès d'una contra clara per fer nosaltres el gol de la victòria i que molt bé soluciona el porter local, ens fan el 7 a 6 final.

Gran partit, molt emocionant i molt competit. Els locals van celebrar els gols amb molta energia i eufòria, suposo que guanyar-nos era molt important per ells.

Pels efectius de baixa, la "ROCA", el "PUPAS" i el "AUSENTE", al final aquesta serà la foto d'equip!
Conclusió: hem d'aprendre a gestionar millor els partits, ja són molts en que han passat coses semblants, però amb tot un gran partit de veterans. I ens espera l'Esplugues divendres i el Barcino dilluns, a recuperar forces companys veterans!!