dimarts, 29 de maig del 2012

Última Jornada Lliga veterans B: Veterans CP Vilanova B - CP Calafell














Divendres 1 de Juny a las 22h. partit decissiu pels Veterans CP Vilanova B, contra el CP Calafell, que es disputaràn les aspiracions dels vilanovins a accedir a la tercera plaça de la categoria que els permetria ascendir a la lliga de veterans A.

Tot i així els veterans vilanovins no depenen d'ells també depenen de altres resultats, així que tots convocats aquest divendres per seguir lluitant per tenir possibilitats!.Algunes dades que es poden treure dels dos equips. Els vilanovins es un equip que nota molt les rotacions i més quan no tenen efectius suficients. A demés aquestes últimes jornades s'ha notat la pressió i en molts moments no han jugat al nivell demostrat durant tot l'any. Potser aquesta falta de recanvis fa que la lliga s'estigui fent molt llarga i en els últims partits la fatiga i la falta d'idees els hi està passant factura. També s'ha notat molt la baixa del David Parejo, amb un dit trencat. I també de la del David Torruella, que amb els seus gols obria la llauna en molts partits on l'equip estava estancat. L'aparició del Carles Llambrich a mitja temporada a suplit la baixa de la "Roca" Massó, però seguim sent 4 i un canvi en la majoria de partits i les forces van justes. 
Les estadístiques diuen que som un equip que fa gols, i que li fan però normalment quan l'equip està encertat cara a porteria els partits han acabat en resultat positiu. Quan no em passat del tres gols sempre em tingut un resultat negatiu. També som un equip que fa molt bons als porters doncs els escalfem molt bé, llançant moltes vegades a porteria, però també deixem moltes vegades al porter bastant sol, com va passar a Barcino en l'últim partit disputat.

Pel que fa al CP Calafell, és un equip amb moltes rotacions, amb entrenador, amb dos porters, amb varis jugadors que poden sortir i entrar en una convocatòria i que poden dispossar de moltes variants tàctiques, defensen a l'home, en zona, mixtes,... un equip molt complet que sempre marca, que té un bon control dels partits i que potser falla una miqueta en defensa, però que ho contrarestant amb una gran davantera amb el Luna , l'Epi i el Rion, que vaya trio!!! Al darrere tenen el Ramón, el Cachi, el Canyelles i l'Eugeni, que sortir qui sortir no est nota, fan la seva feina, de destruir i crear des de el darrere perquè els davanters marquin.
A la porteria el "Tutu" i el Josep M. es van alternant però també sense que es noti en l'equip.

A casa seva vam estar a punt de guanyar, si no fos per aquella errada a falta de 15 segons. No se que passarà divendres, però de ben segur que serà un partit maco, maco i molt maco de jugar, desprès passarà el que passarà pujarà un o l'altre, però ja es molt arribar a l'últim partit de la lliga amb motivacions, amb partits on ja només no és guanyar, si no també competir, que a tots els qui ens hem dedicat aquests esport o a un altre sempre en a agradat. Desprès la birra que no falti!! Som-hi veterans a jugar!!!

Foto de família del partit de Calafell, resultat final 6 a 6, que passarà a les Casernes??

3 comentaris:

  1. Molt bé, nois! Ens veiem divendres... passi el què passi es veurà un gran partit, segur!
    Els dos equips som molt igualats i estem fent una molt bona segona part del campionat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. que fareu desprès del partit? Aquí no tenim tradició d'anar a sopar, però això es pot canviar amb la vostre visita, a demés jo al "Lizarran" vaig estar de conya!!

      Elimina

Arxiu del blog