dilluns, 4 de juny del 2012

Última Jornada: Veterans CP Vilanova B 7 - CP Calafell 7

Crònica: Partit maco, maco, amb dos equips molt diferents. El nostre un equip que juga a ratxes, amb poques rotacions de jugadors i buscant l'inspiració de cadascú per fer el gol.
El Calafell, un equip amb recursos, amb rotacions, on poden jugar en zona, individual en mixta, amb dos porters, quin repertori....i a sobre els empatem, quin mèrit més gran que tenim, ...,no si al final serem un equip!!

Els calafallencs molts i molt concentrats, amb el Ramon Ferré a  la banqueta, no serà per recursos!!

Els vilanovins "tres i el cabo", eren més a la grada els jugadors de Cubelles que els locals!!
 La primera part comença amb un Vilanova tancat, aplicant una mica el que molts equips durant aquest any ens han fet, i la tàcita surt bé, per sorpresa nostre, un gol en pròpia porteria del Calafell a xut del Jordi, i una contra que sorprèn al defensa i al porter, ens posa davant del marcador amb un 2 a 0 que ni a uns ni altres ens ho creiem. Aviat el bon treball visitant comença a treure fruits i un gol i un parell de descisions mal executades per part dels vilanovins fa que en un tres i no res ens trobem amb un 2 a 7 que no vam saber gestionar o aturar degudament.
El Calafell baixa una marxa i l'orgull de l'Eloi fa que es tregui de la màniga el millor gol de la nit, quin golarro!!.
El quart també amb una acció afortunada dins l'àrea ens col·laca encara dins el partit.
Mitja part semblava tot decidit.
La segona part estem més tranquils, el David comença a parar. El Calafell juga a atacs llargs, nosaltres curts. En aquestes fan la dessena falta. Primer cicle. Directe. Gol!. Seguidament un altre rebuig del porter i el rebot a gol, 6 a 7. Els nervis o la pressió van poder amb el Calafell, crec que amb la mixta van deixar molts forats pq els jugadors vilanovins juguessin molts uns contra uns, carregant-se amb faltes, així van arribar aviat a la cinquena del segon cicle. Directe. Gol! 7 a 7.
Fins al final alguna oportunitat vam tenir de guanyar, ells també, però per el que habia costat i qui teniem davant l'empat ens semblava bé i al Calafell també.

Final ajustat però tots contents, potser el Calafell no tant perquè tenia la victòria a la butxaca!

Felicitar al Calafell pel partit i per tenir un peu i mig a l'ascens, és un grup nombròs i que ha buscat aquesta fita amb molt d'interès, ho teniu a tocar!!! Molta sort!!