dijous, 24 d’octubre del 2019

Jornada 4: Veterans CP Vilanova TOYOTA 5 - UE La Garriga 0

Bon partit el jugat ahir la nit pels veterans del CP Vilanova. Vàrem aconseguir la primera victòria de la temporada i no va ser fàcil, doncs els companys de la Garriga van fer un molt bon partit ordenats en defensa i sortint en ràpides contras que posaven en perill la nostre porteria.

Però ahir vam tenir un Eduard espectacular que una darrere una altre va anar traient totes les oportunitats que tenien els visitants de posar-se per davant el marcador, doncs aquesta primera part va estar durant molts minuts amb un 0-0 en el marcador, producte del respecte per part de la Garriga davant nostre i nosaltres amb molta falta de confiança degut al a mala gestió de l'últim partit jugat.

Tot i això un gol del Juanjo a falta de poc d'acabar la primera part, va fer que ens avancéssim en el marcador i anar més tranquils al descans.

Amb veterania i experiència vam intentar afrontar la segona part i anaven passant els minuts i seguia el mateix marcador, però de nou el Juanjo fa el segon.

A partir d'aquest gol els visitants avancen linies defensives i això origina més espais per nosaltres, així arriben els gols del Chechi, del Alberto i del Jordi, donant una victòria plàcida però que no ho va ser.

Desgraciadament durant el partit un company de la UE La Garriga, va caure a la pista amb la mala sort de patir un petit trau a la barbeta. 4 punts de sutura li van posar, així i tot va tenir tems de saborejar un gran 3er temps que la Carme del Bar del pavelló ens va preparar.
.
Foto de final del partit dels dos equips veterans

Resultat final
Espectacular el 3er temps que ens va preparar la Carme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog