dilluns, 7 d’octubre de 2019

1a Jornada temporada 2019/2020 Lliga Catalana de Veterans

Foto final dels dos equips veterans


Divendres passat varem jugar el nostre primer partit d'aquesta temporada. Ens trobaven davant uns vells rockers com nosaltres, encara que nosaltres amb cares noves i ells segueixen amb el mateix bloc.

Aquesta temporada, hem incorporat al Lluis i l'Alberto, per aquest partit ens van faltar el Jordi Esteva i alguna sorpresa que encara ens quedem per nosaltres.

Encara arrosseguem les lesions del Xavi i de l'Edu, així que l'equip es presentava amb poc rodatge.

Això ens pesa, i encara ens va sortir un partit força competit, però que davant de jugadors del nivell del Rai, del Pepe i del Micky, no podem donar, per que ells a la mínima que tenen no perdonen.

Mitja part amb un 0-2, que gràcies a un penal discutit i a una errada de la nostre defensa, feia que el partit el tinguessin molt controlat els companys del Mollet.

Així i tot l'Edu en aquest mateix període va fer grans parades de mèrit inclòs un segon penal, també molt rigorós.

La segona part no comença gairebé regalem el tercer en una badada, i al minut ens fan el 4art, semblaven tocats però vàrem tirar d'orgull i el Jordi i el Lluis de penal varen escorçar distàncies al marcador. Però lamentablement les decisions arbitrals vàrem marcar el final del partit, tot i que possiblement el Mollet guanyés, les decisions arbitrals vàrem fer que la poca empenta que podien tenir per remuntar desapareixes. Final 2-6, masses gols en contra pel que va ser el partit, però els companys del Mollet poden estar agraïts al arbitratge que en segons quines decisions els va afavorir, tot i això victòria merescuda per ells.

Divendres ens visita el Calafell, a les 22h a les Casernes, a veure com ens trobem davant un rival de la nostre lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari

Arxiu del blog