dijous, 18 d’abril del 2019

Veterans CP Vilanova TOYOTA/HIGH-TIMES 6 - CP Calafell 3

Partit important pels nostres interessos, desprès d'una temporada plena d'entrebancs i en la qual no estem tenin molta regularitat i ens costa trobar el nostre sistema de joc que va fer que fessim una gran temporada anterior. Teniem davant un rival directe per descendir de categoria.

Foto final dels dos equips veterans
El Calafell tenia la Baixa del Javi Luna per sensació i del Ramon Ferre per lesió, a part d'altres jugadors que van rotant dintre d'una de les plantilles més extenses entre els veterans.
Nosaltres desprès de molts partits anant justos o amb un sol canvi, per fi teniem un partit amb dos recanvis a la banqueta i podíem plantejar el patit de la forma que més ens agrada.

Però tot i començar marcant amb un gol de l'Oscar Fernández, l'inici del partit no va ser com esperàvem, doncs el ritme el tenia el Calafell, esperant-nos  amb una bona defensa al darrera i nosaltres amb masses ganes de voler solucionar el partit a la primera ocasió.

Així que poca a poc es van anar succeint els errors en atac nostres i les sortides en transició ràpides per parts d'ells i en 10 minuts capgiren el partit situant un 1 a 3 que ens feia demanar temps mort.

a partir del temps mort de les rotacions i de canviar una mica els nostres atacs, poc a poca vam anar fent-nos amb el partit, tot i que el Miki falla una directe acabem la primera part amb empat a 3.

La segona té la mateixa tònica i al fer el 4art de la nit obra del Miki, el Calafell deixa de defensar tant tancat i això origina més ocasions per part nostre, ja com va passar a Noia, l'Eduard fa una segona part espectacular i deixa la porteria a zero, i per part nostre van succeint-se les ocasions i els gols.
I els de Calafell tenen sort del seu porter per que va tornar a parar una falta directe i les múltiples ocasions que varem tenir.

Alegria pels tres punts obtinguts.
Tres punts que ens situen en una posició encara complicada però que permet veure amb optimisme els 8 partits que encara ens queden per jugar, de moment dels tres equips que tenim per sota els hi tenim el golaverage guanyat en cas d'empats a punts i això ja és una mica més que no tenir-ho.
Ara uns dies de recuperació i la pròxima hi tornem, més i millor!