dijous, 4 d’abril del 2019

Jornada 20: Veterans CP Vilanova TOYOTA 6 - CT Barcino 2


Ahir vam tornar a guanyar i ja veus el "subidón" que dona.
Tenint tant mala temporada com la que estem tenint amb tantes baixes, amb l'Edu al límit i fent els possibles i impossibles per poder jugar, i la resta de companys aguantant els partits sense canvis o amb una única rotació.

Necessitàvem una mica d'energia i tornar a sentir-nos l'equip que l'any passat va poder gaudir d'una lliga més plàcida i en la qual les coses van venir més de cara. Aquest any toca remar a contracorrent i superar les baixes del José, del Javi i del Xavi (que està apunt de recuperar-se de la lesió), la baixa del Del Riu i del Salva, i de les aparicions esporàdiques del Juanjo i del Oscar que fan el que poden per poder acompanyar a l'equip a cada partit. 

Per tot aquest esforç ens mereixíem ahir gaudir d'una victòria que es feia esperar i que els companys del CT Barcino no van posar fàcil.


Una primera part on dos contras per part d'ells van fer que el resultat fos molt igualat al marcador de la fi de la primera part. Peró una gran segona part va fer que tinguessim una victòria a casa i que no ens enfonsa en la classificació i per devant encara 10 partits per jugar i molt a disfrutar de la millor lliga de veterans que existeix. Gràcies a tots per fer-la tant interessant i tant competida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog