divendres, 22 de febrer del 2019

El nostre company Josep Ll. del Riu nou tècnic del CE Vendrell

El nostre fitxatge estrella compaginarà el veterans del CP Vilanova i la tasca d'entrenador del primer equip del CE Vendrell.

El Club d’Esports Vendrell ha anunciat aquest vespre la destitució de Gonzalo Medina com a entrenador del primer equip roig-i-negre. La Junta Directiva de l’entitat vendrellenca ha decidit sacsejar la banqueta buscant un revulsiu en forma de resultats després que el primer equip vendrellenc hagi perdut els darrers cinc encontres de forma consecutiva i aposta per Josep Lluis Delriu com a nou entrenador fins a finals de temporada per intentar reconduir la situació esportiva, millorar els resultats i aconseguir la desitjada permanència.
El Vendrell ha apostat per Josep Lluis Delriu per dirigir l’equip les deu últimes jornades del campionat. El tècnic, sense equip des que va finalitzar la seva etapa al Vilafranca com a tècnic la temporada 2016-2017, torna a les banquetes per aconseguir un repte complicat: la continuïtat del Vendrell a la categoria. Els del Baix Penedès són penúltims amb dotze punts, a cinc d’una salvació que marca el Girona amb disset.

Delriu disposa d’una ja consolidada carrera a les banquetes, tot i que només ha dirigit dos equips. Quan es va retirar l’any 2007, es va fer càrrec de la banqueta d’un Vilanova que va dirigir fins al 2015. Posteriorment es va fer càrrec del Club Patí Vilafranca la temporada 2016-2017, sent la seva darrera experiència com a entrenador. Com a jugador, Delriu va vestir les samarretes del Flix i dels mateixos Vilafranca i Vilanova.

Molta sort company!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog