divendres, 12 d’abril del 2019

CE NOIA 7 - Veterans CP Vilanova TOYOTA/ HIGH TIME'S 6

Visita a l'ateneu, al final sense canvis, doncs un company cau de la convocatòria a última hora per problemes de salud.
Ells al complet... Amb 8 jugadors de pista i el Nono a la porteria, Intentem a la primera part aguantar el resultat i fer el partit llarg, però en 15 minuts amb un alt ritme de bola i molt d'encert de cara porteria cosa que nosaltres no, inclòs el Juanjo va fallar un penal, al marcador un 5-0 molt contundent pel que estava succeint a la pista, doncs les nostres arribades eren clares, però l'encert de cara a porteria no existia, en canvi ells era xutar i marcar, una eficàcia quasi del 100% que feia difícil aventurar un final tan competit com va ser.
Així arribem al final de la primera meitat amb un 6-0 en contra però animats a no baixar els braços.

Foto final dels dos equips veterans
La segona part comença amb un nou canvi defensiu, la primera part la vam començar defensant d'una manera i amb el 5-0 vam canviar. Al començament de la segona fem una tercera defensa a veure si ens funciona millor. I si que ens funciona, encara que potser pel resultat per anar amb 4 jugadors, els locals es relaxant i van passant els minuts. L'Edu comença a ser un mur, comença a ser el porter que tots coneixem i que va quedar com un dels porters menys golejats la temporada passada. Les seves aturades ens envalantonen, i falten 10 minuts pel final el Chechi fa el 1er de la nit desprès de fallar i fallar ocasions o trobar-se un espectacular Nono al davant que fins llavors estava salvant al seu equip de rebre més gols.
Quedava poc i durant 5 minuts van anar caient els gols del Miki i del Jordi, fins posar-nos en un 6-5 a falta de 4 minuts que fa encendre les alarmes als locals. Entra l'equip de gala per part d'ells. Nosaltres estem al límit, sense canvis estem aguantant com podem una mitja volta del Jordi de l'amor va al pal, toca l'esquena de l'Edu i entra. Mala sort a falta de 1 minut rebem un gol que ens fa mal. Trèiem ràpid de mig camp i a falta de 30 segons fem el 7-6,...l'arbitre no vol aturar el crono, potser millor perquè estavem al límit... i final amb el cap ben alt.

Dilluns més i de derbi comarcal que va la cosa, a veure quants estem disponibles i sobretot l'Eduard si està recuperat del seu genoll.