dilluns, 17 de desembre del 2012

6a Jornada: Veterans CP Vilanova 3 - CP Cubelles 3

Crònica: Poques ganes tinc avui d'escriure un partit que als jugadors vilanovins encara desprès de 48 hores no entenen perquè en comptes de jugar a hoquei han de demostrar a cada partit que l'etiqueta de "marrulleros" ja no és aquesta i estem una mica cansats. Cada partit la mateixa història i sempre sortim com els dolents de la pelí·cula.
Llegint la crònica dels companys cubellencs sembla que nomes nosaltres protestéssim, sembla que nomes nosaltres ens ensenyessin targetes, sembla que nomes nosaltres provoquéssim al públic i fins i tot tenen la "barra" de ficar-se amb el fill d'un dels jugadors,de 7 anys, que va voler participar de l'esperit veterà que tant "orgullosos" estant de pregonar als quatre vents i que perdó si molesto algú, però jo i els meus companys no vàrem veure per enlloc.
Per cert Borja gràcies per estar allà amb seny i bones maneres, ell t'ho agraeix i jo també. Al final anant cap a casa em va comentar que: "... l'entrenador d'ells s'ha portat molt bé amb mi, els altres no!"

Aquest és el futur, sort que amb un stick i una pilota s'obliden de tot!!!
 El partit durant la primera part va estar ben xiulat i ben jugat per part dels dos equips, cops d'stick i entrades fora de temps per part dels dos equips i ben xiulades per l'àrbitre. Tot el que pot passar en un partit d'hoquei res més a dir!! i que gràcies al Màrquez parant dos faltes directes vam poder anar per davant del marcador.

Resultat a la mitja part

Apareix l'Eloi per donar oxigen a l'equip, però ens va faltar un arbitre no tant pressionat....
La segona part els visitants van pujar el to físic i de pressió i aquí els vilanovins no van voler entrar en el joc i es van veure superats per l'intensitat cubellenca i crec que el àrbitre també. Aquesta intensitat va fer que un jugador cubellenc agredís a un jugador vilanoví, vermella, i que els seguidors cubellencs insultessin i increpessin als jugadors vilanovins, i quan ens apropàvem per dir-lis, que callessin i que tinguéssim la festa en pau, algun aficionat encara tingués les ganes de provocar més i buscar alguna cosa pitjor, doncs va seguir insultant i faltant el respecte. TOT MOLT TRIST!!

Bona primera part, la segona...trista...

Realment els jugadors vilanovins ens haguéssim anat del partit veient tot allò, inclòs un va marxar, perquè no s'entenia res.
Està bé aquest seguiment massiu del cubellencs, però entrar a insultar i quan es demana tranquil·litat seguir insultant... bé com diuen ells tenen aquest esperit vetarà, nosaltres no.

Resultat final i encara gràcies al David que va parar 4 faltes directes!!!
Al final una acció absurda del David desplaçant la pilota faltant 9 segons va fer que ens xiulessin la 15ena falta personal i el Cubelles va tenir la oportunitat d'emportar-se els tres punts, sort que el David va a tornar a parar la quarta falta directe en contra i el marcador ja no es va moure.

A més ahir ens vam assabentar de que ens treien els punts de Barcino per un problema del CLUB PATI VILANOVA amb la Federació. I els Veterans no en tenim la culpa i "sin beberlo ni comerlo", ens veiem amb 4 punts menys,... que hi farem, el directiu corresponent ja ens ha demanat disculpes i esperem tenir aquest tema tancat de cara el 2013, així ens ho ha fet saber donant la seva paraula.
Amb aquesta sanció el Barcino guanya els 3 punts al despatx.

Bé ara dues setmanes per calmar els ànims, i el 7 de gener a la Salle i anem tots, que queden molts partits i això acaba de començar!! Nomes hem  jugat 4, dos guanyats i dos perduts, ara a seguir!!

10 comentaris:

  1. señors jo dire el q vaig veure , la entrada por parte del jugador del vilanova , golpe con la rodilla en la parte posterior del cuerpo , entrada por la espalda , traicionera , provoco la reaccion del jugador del cubelles. no apruebo laviolencia bajo ningun concepto, ......

    ResponElimina
    Respostes
    1. la acción que comentas es tan dificil de ejecutar como de hacer con un jugador del cubelles de una estatura aprox de 1 metro 80 cm, que con patines son 10 cm. más y levantar y golpear con la rodilla es tant dificil con unos patines puestos y a esa altura, se ha de ser un contorsionista... y desde la grada en todo caso no se podía ver, puesto que la jugada no se hizo precisamente en ese lado de la pista,...venga se admiten más opiniones!!

      Elimina
  2. Hola a tots

    Malauradament no vaig poder asistir al partit d'aquet divendres , m'hagues agradat molt doncs als companys de Cubelles els conec a quasi tots i a alguns d'els els he ensenyat a patinar.

    Des d'aqui demano que s'oblidi aquet partit i que tornem a tenir la bona armonia que des de que els compants de Cubelles competeixen em tingut.

    Pel be del Hockey i de les amistats entre nossaltres que valen molt mes que tres punts que a la fi no serveixen per res , us ho demano amb la ma al cor.


    Carles Llambrich i Brull ,Exjugador del primer equip del CP.VILANOVA I DE LES CATEGORIES BASE.actualmet jugador del C.P.VILANOVA VETERANS i fundador del primer equip del C.P.CUBELLES senior de la historia i entrenador durant molts anys del CP.Cubelles

    ResponElimina
  3. Per part del Veterans del CP Vilanova no hi ha cap problema

    ResponElimina
  4. Ei tius!!! això no pot ser!!! però si puc donar la meva humil opiniò, lo que us falta a vilanova per fer veure la gent el fair play que teniu, es buscant un restaurant i anar a sopar amb l'equip contrari. Les dos vegades que vam venir a vilanova, vam acabar al carrer del mc donald's sopant. Lo illor de l'esperit veterà sempre es el sopar fa que el partit estigui condicionat , nosaltres continuem sopant amb l'equip contrari sempre!! . Espero haver ajudat amb alguna cosa.
    jofre torra (HC Montbui)

    ResponElimina
  5. Respostes
    1. Quant estàs jugant el partit i penses que desprès hi haurà un sopar collonut, et tranquilitza.. jejejeje ho dic per experiència, la derrota es menys derrota, i la victòria la disfrutes amb l'equip contrari entre vetalletes i històrietes.

      Elimina
  6. Bon dia,
    com voleu tenir bon rollet amb la resta d'equips si avans del partit el calenteu amb quatre frases a l'equip contrari al vostre bloq?
    Ja fa anys que el vilanova te mal rollet amb la resta d'equips, si vinguesiu a la reunió de la fecapa veurieu que la majoria d'equips no vol venir a vilanova, de fet mes d'un regalaria els punts avans de venir.
    Es una pena ja que teniu mal rollet fins i tot amb la majoria d'arbits.
    Cops d'estic a junoll? Aixo es imperdonable, al dia següent s'ha d'anar a la feina i si pot ser, sense cap os trencat. Son molts anys amb broncas a Vilanova no es facil trencar aquesta etiqueta. Com va acabar el partit Vilanova-Vilanova de l'any passat? no va acabar......
    No soc ningu per dir-vos que s'ha de fer, pero ja et vaig dir quan vas venir a casa a jugar que menys protestar, cridar, demanar i donar cops i mes jugar per divertir-se. No disfruteu ni deixeu que la resta disfruti d'un esport que per tots nosaltres es mitja vida.
    Bones festes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em feu gràcia tots, tots penseu el mateix, però els que prediquen molt, a vegades, en pequen del mateix, BON NADAL A TOTS! i nosaltres seguirem disfrutant, perquè disfrutem i si tu no disfrutes ...

      Elimina
  7. Tots?????? Potser sera per alguna cosa........

    ResponElimina

Arxiu del blog