dijous, 13 de desembre del 2012

Últim entrenament i convocatòria abans de....

 Entrenament el d'ahir molt accidentat, semblava que desprès de tants dies sense posar-nos els patins faria que tinguéssim un entreno competit i serio i va ser tot un despropòsit.
Gent arribant tard, gent estrenant botes i que patinaven com ànecs, pilotes que rebotaven i botaven per tot arreu, gent amb els peus freds i gens disposats a suar la sudadera, lesions abans, durant i desprès de l'entrenament,....en resum un entreno en el qual no es poden treure gaire conclusions i a sobre tampoc vam poder concretar la convocatòria.
Demà divendres rebem als veïns del Cubelles, i no sabem encara quants ens posarem els patins.
Tenim l'Eloi, el Jordi Orus, el Joan i l'Espuña, currant i en les èpoques que estem passant tots no deixaran de fer-ho per venir a un partit o si? El tema és que per motius laborals no sabem encara si podran venir.

Tenim dos lesionats, ahir "la roca" Massó va tenir problemes musculars, esperem que les mans prodigioses de la seva companya el poguin recuperar per divendres. L'altre és el Juanjo que ahir abans de sortir a la pista es va fotre una nata que li va deixar el colze amb una ferida, on aquest matí li han tingut que posar punts, i sobretot un dolor a la part inferior de l'esquena considerable, cosa que fa que estigui amb antiinflamatoris i sigui dubte també per demà.

L'altre Jordi, l'altre esquerrà també es dubte pels seus problemes respiratoris,..., a la carta dels reis els de l'equip li hem demanat una bombona d'oxigen,..., l'any que ve sabrem si s'ha portat bé i l'hi han portat.

Així que ens quedem:
A la porteria: El Màrquez, un fixe en les convocatòries i en els partits, aquest si que no falla!!
I com a jugadors: L'Oscar (que vindrà d'empalmada desprès de 24 hores seguides treballant), el David ( que  està de mudances i segur vindrà baldat) i les nostres esperances els +50 del equip, el Carles i el Salvador.

Ells solts segur que fan mantenir l'equip en un nivell competitiu. Ahir a l'entrenament ens van donar un master de com penjar la pilota al segon pal i rematar la a gol. No en van fer un ni dos, uns quants i això sense talent no es fa!!! Que grans sou, veure com jugueu és millor que anar al teatre!!


El Carles i el Josep M, un content pels gols i l'altre pel massatge que l'espera.

El Salvador, donant explicacions de com posar-la al segon pal i  el David escoltant atentament.
Ja nomes queda arribar a demà i veure que ens prepara el dia i al rival de demà, ....., ara m'en adono que no vam parlar del rival, mare meva estem fatals!!!
Entre tants infortunis ni un trist comentari sobre les tàctiques i els jugadors cubellencs, segur que ells ens tenen ben estudiats.
Amb l'equip curt que esperem tenir demà esperem que estiguem al nivell que ens exigiran. Estaré allà amb la càmera per fer fotos i a veure si ens fem una conjunta i una sols que no en tenim cap!!!!

Des de aquí animar als companys lesionats i que tenen molta feina (i que duri) que estiguin tranquils que si no poden estar els que estaran segur que ho faran lo millor possible i si no que es fotin i corrin més!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog