dilluns, 3 de desembre del 2012

Classificació 5a Jornada:

Equips Punts P.J. P.G. P.E. P.P. G.F G.C.
1 CP MALGRAT 12 4 4 0 0 46 19
2 CH VALLDOREIX B 9 4 3 0 1 16 9
3 CP VILANOVA 9 3 3 0 0 19 6
4 CP CUBELLES 9 4 3 0 1 19 10
5 CH RIPOLLET A 9 4 3 0 1 22 6
6 CT BARCINO 6 3 2 0 1 10 7
7 UE LA GARRIGA 6 4 2 0 2 16 22
8 HC ESPLUGUES 3 4 1 0 3 8 12
9 G.E. i E.G. 3 5 1 0 4 22 34
10 CH RIPOLLET B 3 4 1 0 3 8 22
8 CE LA SALLE BONANOVA 3 4 1 0 3 11 16
12 CP ST CELONI B 0 5 0 0 5 8 42

Desprès de la 5ena jornada encara fer valoracions és molt precipitat, potser el que és pot destacar és l'efectivitat golejadora del "rockie" de la categoria, el CP Malgrat, però que encara no ha jugat amb els "gallitos" de la categoria, Valldoreix, Ripollet A, Barcino, Cubelles o nosaltres mateixos, que pel que sembla i amb la Garriga poden ser els equips punters de la categoria.
Aquesta setmana no tenim partit, però abans d'arribar als torrons ens queda el derbi comarcal, on un ferit Cubelles per la seva última derrota a casa amb el Barcino, vindrà a recuperar sensacions.

Ja han arribat a Vilanova cometaris sobre la mala fe d'alguns jugadors vilanovins, de les seves males maneres, del ja conegut i potser passat de moda i ja fora de lloc i en el qual ens etiqueten als jugadors vilanovins, com a "marrulleros", "teatreros" i sense esperit veterà.

Crec que els companys del Barcino van poder comprovar que aquesta "etiqueta" ja no és tal, i que les intencions del veterans del CP Vilanova són les mateixes que molts veterans, jugar, suar i fer un bon sopar on riure i explicar "batallitas passades",...i això no treu que siguem competitius dins un límits i sempre amb l'esperit veterà per endavant.

Esperem tenir la nit del 14, una nit tranquil·la, competida, i amb esperit veterà. Des de els Veterans del CP Vilanova és la nostre intenció.

Dos dimecres d'entrenaments i a jugar!!!

7 comentaris:

  1. Qui diu aquestes coses de nosaltres , que sempre hem jugat amb esperit veterà????????????????????????
    Estic allucinan de que hi hagi aquesta mala fama ....segurament deu ser el comentaris nomès d'alguns

    ResponElimina
    Respostes
    1. No se si nomès són alguns o no, però el que volem desde els veterans del CP Vilanova es que aquesta etiqueta desaperigui d'una vegada!!

      Elimina
  2. perdona.....pero si tu mateix estas dient: Crec que els companys del Barcino van poder comprovar que aquesta "etiqueta" ja no és tal, i que les intencions del veterans del CP Vilanova són les mateixes ....... estas reconeixent que no era una leyenda urbana que tots pensem que sou jugadors vilanovins, com a "marrulleros", "teatreros" i sense esperit vetera....
    ????? si no una realitat que tu mateix estas afirmant!!!!! tu solet t'has ficat de peus a la galleda!!

    ResponElimina
  3. és millor ser positiu i si voleu buscar-nos les pessigolles com sempre fan alguns quan no s'arriba a més, tranquils que no ens hi trobareu.

    ResponElimina
  4. ................ mes que positiu jo diria ser FALS....us eu passat tota la temporada negant el vostre ¨bon comportament¨......i ara resulta que si,,,que valtrus mateixos dieu que si que ja eu cambiat bla bla bla.....ni el lobo de caperucita us creu!! torno a repetir tu solet tas posat de peus a la galleda!!

    a per cert jo a valtrus ni les pessigolles......

    ResponElimina
  5. la galleda amb aigua calenteta, no t'equivoquis!!!

    ResponElimina
  6. Anonim, "unos tienen la fama y otros cardan la lana".
    A mes a mes, com t'estas fotent per un simple error al redactar l'entrada al blog, es nota el bon rotllo k portes.

    ResponElimina

Arxiu del blog