dilluns, 4 de febrer del 2013

Jornada 9: Veterans CP Vilanova 5 - CH Valldoreix 3

Crònica: Partit disputat el divendres a la nit entre dos equips que van jugar amb molt de respecte l'un de l'altre, on sempre van mirar de no fer una entrada més forta del normal i intentar disfrutar i jugar al màxim.
I dins d'aquests paràmetres va transcorre un partit molt disputat, un partit d'hoquei total on els vilanovins vam estar una mica més encertats que els visitants, encara que a la segona part ens van fer suar la victòria.

La primera part comença amb un clar domini vilanoví i als del Valldoreix ben posicionats en defensa esperant l'error per tal de muntar un contraatac. Amb aquesta situació els vilanovins sense arriscar gaire van fer dos pals i van tenir algun remat de dins l'àrea que el porter visitant va saber resoldre molt bé. I qui perdona la paga, la primera contra que els hi deixem i gol del Valldoreix.
El nostre pla va continuar igual, vam ajustar una mica més la defensa i això va permetre més talls i més errors en les passades de l'equip del Valldoreix.
En dos minuts capgirem el marcador. El Jordi Orus que ja havia tingut alguna dins l'àrea, en torna a tenir una altre i gol, empat, i dos minuts més tard un altre acció que semblava no tenir perill acaba amb un xut del Juanjo, ras, creuat, sona la xapa, i 2 a 1!!. I quan faltava poc per entrar en els últims 5 minuts l'Oscar F. es planta sol i el tercer. Així arribem al descans, com molts partits aquest any, controlant i per sobre el marcador, la pregunta que teniem tots aguantarem o ens passarà com amb el Cubelles o el Malgrat?

El Carles sense veu va dirigir a l'equip i va fer una gran tàctica en la rotació de jugadors.
El Valldoreix es veia dins el partit i de cap de les maneres va tirar la tovallola i va estar bregant pels 3 punts.
Aquest era el resultat a la mitja part, teniem dubtes de com aniria la segona part....
La segona part comença amb les dos equips esperant, rodant, sense preses,...i potser aquí els veterans vilanovins vam pecar de conservadorisme, i el Valldoreix ho va aprofitar per fer el 3-2 amb un xic de sort, doncs la pilota va entrar mansament per sota del cos del David. La imatge d'una remuntada dels visitants la teniem tots el cap, però aquest cop ens vam proposar que no succeïsc i així el Jordi Orus, empalma dos serveis de l'Oscar, un a l'aire i l'altre al segon pal que res pot fer el porter visitant. La tranquil·litat torna a l'equip vilanoví, i així passant els 10 últims minuts, on fallem dos faltes directes que haguessin donat encara més tranquil·litat, faltant 3 minuts en un desajust en la marca aprofita el Valldoreix per fer el tercer.
Ja no es mouria el marcador i al finalitzar el partit, els dos equips es feliciten pel partit fet i per no haver caigut en les mateixes situacions que anys anteriors feien que els partits fossin molts tensos. Aquest any no.

Foto dels dos equips, aquest cop no va haver sopar per no trencar el ritual de l'equip visitant
Resumint, que continuem baixant el nivell de joc a la segona part, però que tenim a les nostres mans tenir resultats positius o no, a la porteria tenim dos segurs de vida, el David novament va aturar una falta directa i l'Oscar proporciona molts contraatacs, i l'equip si fa una bona rotació en els canvis estarà sempre en la disputa de la victòria. Pròxim partit a la Garriga, a veure com va...