dissabte, 23 de febrer del 2013

12a Jornada: Veterans CP Vilanova 11 - CP St. Celoni 2

Crònica: El partit va començar a la pista exterior de la Plaça de les Casernes, doncs a l'hora que estava previst el partit, la pista interior estava ocupada pel partit d'OK lliga entre el CP Vilanova i el CE Noia.

Així i tot va començar amb una mica de retràs doncs el porter visitant va tenir problemes amb els patins i fins que no va poder trobar una solució el partit no va començar.

Aquesta primera part va començar amb un equip local que sense escalfar com deu mana, van veure amb sorpresa com el St. Celoni s'avançava en el marcador i que passats 15 minuts el resultat seguia sent d'1 a 1. Semblava que la sorpresa es podria fer realitat però una serie de canvis després d'un temps mort fa que els últims deu minuts de la primera part l'equip vilanoví sentencies el partit amb un resultat final en aquesta primera part de 8 a 2.

Resultat al començament de la segona part ja tot a la pista interior.

Resultat final.

Foto de veterans, ja tocava que portavem uns quants partits sense fer-la!!
La segona el ritme va baixar en intensitat, a més l'equip visitant no va defensar tant obertament i es va tancar en defensa cosa que feu que el porter quedés més ben defensat.

Al final resultat còmode dels vilanovins i retrobant sensacions i gols.