dilluns, 8 d’abril del 2013

Jornada 17: Veterans CP Vilanova 5 - CT Barcino 2

Crònica del partit: El partit el plantejaven amb una premisa inicial, que durant els 10 primers minuts no ens fessin cap gol. I així va ser, la defensa vilanovina va estar molt encertada i no va donar gaires opcions als visitants.
La segona premisa era aprofitar les nostres ocasions i aquestes en aquests 10 primers minuts van arribar, amb una contra del Jordi que desprès de tocar els dos pals va introduir la pilota dins la porteria inaugurant el marcador, i desprès amb una acció individual del Juanjo fent el famós "gol del tonto" i que feia presagiar un partit tranquil i controlat, però la roda de canvis dels dos equips va fer que el partit es convertis en un "corre carrers" que el Barcino va saber aprofitar per anotar el 2 a 1  al marcador i amb el qual s'arribaria al descans, amb la sensació que quedava molt partit i que si no controlàvem el partit aquest se'ns complicaria més.

La segona part comença amb la mateixa premisa molta defensa i molt de control de partit. Els barcelonins pugen línia, intensifiquen la pressió defensiva i en aquí la mala actuació de l'arbitre, que tant per un com pels altres no va beneficia feu que els visitants es descentressin una miqueta i el Jordi aprofita dos errades al mig camp per tal de posar un 4 a 1 en el marcador molt tranquil·litzador.

Un temps mort obligat pel desencis d'un partit controlat pels visitants i que en 5 minuts veient com ens escapàvem en el marcador. Nosaltres seguim a la nostre feina, però veiem perillar la nostre porteria una vegada més per l'acumulació de faltes. 4 a 2, amb 5 minuts per endavant  i amb un arbitre que no va xiular res de res, en accions per una banda i per l'altre. A dos minuts un penalti clar, el transforma l'Oscar fent el gol de la tranquil·litat i amb el qual s'arriba al final del partit.

Partit disputat amb un esportivitat exemplar, on els visitants van tenir les seves oportunitats per complicar-nos una mica el aprtit però les poques que van tenir no les van aprofitar i nosaltres si!!

Ara setmana de descans i desprès.... ja veurem que toca!!