dimecres, 8 de maig del 2013

Jornada 21: CP Malgrat 8 - Veterans CP Vilanova 5

Crònica d'un que si va anar:
"...Pues nada, cuando jugadores se borran cuando hay que ir lejos y les damos 45 minutos para que traigan un arbitro amigo suyo. Pasa lo que pasa, la primera parte 3-3, la segunda 8-5 y si dura cinoc minutos más nos meten los que puedan, porque ellos no iban de buenas. Pero hicimos lo que pudimos, plantemos cara...."

Quina crònica!!! Jo no hi vaig ser però sort que tenim un esperit veterà, perquè d'altres agafen les coses i no esperan a un àrbitre que sigui de la seva confiança...

Bé perqué després vagin parlant...

Ànims i a per més que divendres ve el Ripollet!!!!

5 comentaris:

1. habéis perdido por el árbitro,no?

ResponElimina
    Respostes
    1. No lo se, no fui para poder dar mi opinión, tu fuiste?

Elimina
  2. jo si q hi era i em sap greu q digueu q no anàvem de bones. suposo q ho dieu pel xut q va rebre un jugador vostre a les espinilleres, acció no permesa en veterans segons algun jugador vostre. va ser a partir d.això suposo. el tema de l.àrbitre és simple. el q havia de venir no es va presentar i vàrem creure oportú trucar a un noi que viu a malgrat i després de consultar.hi amb la federació va venir a pitar impedint així q haguéssiu de tornar a venir a malgrat. per cert aquest noi q va venir a pitar és àrbit d.ok lliga. i torno a dir.ho jo sí q hi era i puc parlar amb propietat, pq vàrem xutar igual q el partit d.anada i no va haver.hi cap queixa tot i que va ser molt més dur. I amb aquest comentari no vull entrar en cap guerra dial.lèctica de res, només vull expressar el meu punt de vista.
    espero q ens podem trobar un altre dia i acavar igual q el partit de la primeta volta. amb un bon sopar!

Joan Roura.

Respostes
    1. Joan, queda pendent un bon sopar, no ho oblideu!!

Elimina
  3. Joan, no permesa?
    Simplement, el que s'et va dir era que erem veterans, i ja teniem una mica de cap per a xutar en certes circumstancies, com per exemple xutar a trencar a un metre d'un jugador.
    I no, no va ser a l'espinillera, si no aquest jugardor podria haver seguit jugant.