dimecres, 15 de maig del 2013

Jornada 23: HC Valldoreix 0 - Veterans CP Vilanova 6

Crònica: El millor partit fora de casa. Aquest seria el titular. Quin gran partit!! Ja vam jugar bé a Cubelles, també a casa contra el Ripollet A. A Malgrat també es va jugar bé però les baixes importants del Jordi Orus i el Juanjo es van notar. Però es que ahir ens va sortir un partit rodó a tots.

Estavem al "completo", mig equip per aquí....

....i mig per allà.
Escalfament,  l'Oscar sense la nova camiseta, pel que queda espera la pròxima temporada, no?
Gran defensa, sense donar opcions,...cada cop surt millor!
El partit començava amb moltes precaucions per part dels dos equips, però la nostre defensa es anava imposant i van arribar oportunitat rera oportunitat, mentre el Valldoreix no trobava forma d'entrar en la nostre defensa en estàtic i si hi havia algun contraatac era ben solucionat per la defensa o per un espectacular Oscar ( quin partidàs ).
Així portàvem ben bé 15 minuts quan arriba el primer, l'altre Oscar s'inventa una jugada personal i fa el primer. Poc desprès de la primera ronda de canvis el Molina aprofita un rebuig del porter i fa el segon. A cinc minuts per acabar la primera part el Juanjo fa la jugadeta típica que mai li surt i ahir va sortir, 3 a 0. I encara el Molina va tenir temps per donar un toc final a la pilota desprès d'un gran xut del Massó ( quin gran partit també desprès de reaparèixer ) per fer el quart.

Mitja part i les sensacions eren molt bones, control total del ritme del partit i el més important una renta de 4 gols davant d'un gran equip.

La segona part el Valldoreix comença amb individual, l'equip es veu pressionat i li costa arribar, però llavors va sorgir un GRAN OSCAR ESPUÑA a la porteria ( felicitat al final per l'equip local pel seu gran partit ). Quina muralla, quina manera de para, van ser deu minuts on el Valldoreix va intentar de totes totes, però una vegada i una altre es topava amb un gran porter.
Fem uns retocs i l' OSCAR FERNÀNDEZ es marca el gol de la nit deixant dos contraris al enredera i fent un ganxo llarg i lent per acabar elevant la pilota per sobre de l'Uri, que no pot fer res més que aplaudir l'acció tècnica.  ESPECTACULAR!!! D'aquí al final un corre carrers sense control i on en un penal i desprès de rematar tres vagades a la quarta fa el seu golet el pitxitxi de l'equip.

Mitja part, 0 a 4, bon resultat però avisem que el Valldoreix no afluixarà, ens van fer patir!

El Carles, no es va trobar bé a últim moment i es va oferir a fer les fotos i aquest autoretrat!!
Final del partit, un gran resultat en una pista complicada

Conclusions que en 10 dies em fet 3 partits i que ara estem endollats, ara tots tenim al cap la Garriga, equip que ens va agafar desprès de Carnaval i ens va fotre un correctiu d'escàndol  volem la "revanxa", però encara queden un parell de setmanes perquè arribi tant esperat partit.