dilluns, 7 de juliol del 2014

II Torneig Internacional de Calafell de Veterans

Vam corre, ens vam cansar, ens ho vam passar d'allò més bé, competint i compartint pista amb d'altres veterans i jugant pel 3er i 4art lloc amb els anfitrions amb un partit molt igualat.
Quatre partits en dos dies, amb els canvis justos, amb gent que jugava lesionada, amb gent que és va lesionar durant els partits, amb el dos +50 de l'equip, el Carles i el Salvador, donant el màxim d'ells i fen realment uns grans partits, l'Eloi fent quilòmetres i quilòmetres, el Jordi aguantant el tipus i lluitant amb els davanters contraris i el Jordi fent els gols de l'equip que és el que li toca fer i l'Eduard parant i demostrant que té molt de nivell.
Resultats:
C.E. Noia 4 - Veterans C.P. Vilanova 1
C.P. St. Celoni 4- Veterans C.P. Vilanova 5
C.P. Cubelles 6 - Veterans C.P. Vilanova 6

Els resultats del grup fan que la classificació fos:

1er- C.P. Noia 9 punts
2on- Veterans C.P. Vilanova 4 punts
3er - C.P. Cubelles 2 punts
4art - C.P. St. Celoni 1 punt

Així vam jugar pel 3er i 4art lloc contra el segon de l'altre grup que va ser el C.P. Calafell i vàrem perdre per 1- 0, en un partit molt igualat i on els porters van ser els grans protagonistes.

Aquí deixo un tast i unes quantes fotos de la nostre fotògrafa, l'Anna, moltes gràcies per seguir-nos i deixar-nos aquest record.
I també gràcies els Veterans del Calafell, per pensar en nosaltres per participar d'un torneig molt ben organitzat i amb gent molt maca. Felicitats i per molts anys!!































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog