divendres, 9 d’octubre del 2015

1era Jornada: Veterans CP Vilanova 2 - CP Manlleu 3

Crònica: La història es repeteix. Com la temporada passada, el partit va ser molt semblant a molts dels que vàrem jugar. Les rotacions en els canvis, el voler enllestir amb jugades individuals, defensa encara per ajustar... molts detalls que van permetre a un Manlleu amb les idees més clares creure amb la victòria més que els locals.
El partit començava amb el domini de la pilota per part dels locals i una defensa molt tancada, que va ser així durant tot el partit, i esperant per sortir al contraatac.
Així van ser les primeres ocasions, totes pel Manlleu que amb uns contraatacs molt directes, posava a prova a l'Eduard, que va estar espectacular durant tot el partit.
Anaven passant els minuts i seguia el domini del Vilanova però les ocasions més clares les tenia el Manlleu. Fem la primera rotació de canvis, sembla que funciona i en una bona acció del debutant Oriol, ens posàvem per davant en el marcador, aprofitant una passada forta, desviava pel primer pal al primer toc, la pilota.
Quedaven deu minuts i l'equip havia intentat canviar les defenses per tal d'intentar algun contraatac però no va haver manera en tot el partit, el balanç defensiu del Manlleu va ser excel·lent en tot moment.
En els últims 5 minuts el Manlleu ens pren el protagonisme i domina el partit, la pilota i el joc i en aquestes ens fan l'empat amb el qual arribaríem al descans.

Marcador al acabar la 1a part.
Comença la segona part amb el mateix guió per part dels dos equips, però aquest cop, a diferència de la primera part on nosaltres vam tenir una falta directe, que per cert no vam transformar. Ells es van trobar amb un penal, que a diferència de nosaltres si el transformen i es posen al davant en el marcador.
Ja havien passat ben bé 10 minuts de la segona part i seguia sent el Manlleu qui tenia les ocasions més clares, mentre nosaltres no trobàvem forats per on passar i quan ho feiem ens trobàvem un porter manlleuenc amb estat de gràcia.
Seguim fent rotacions, per intentar buscar l'equip o els jugadors més inspirats, en aquestes un contraatac de 2x2, dels pocs que vàrem tenir, una acció individual acaba amb una passada de la mort que molt ben situat el David fa l'empat.

La Defensa del Manlleu va ser excel·lent durant tot el partit.
Quedaven 10 minuts per endavant i l'equip va voler anar pels tres punts, potser van ser molt agosarats i teniem que ser més pacients, perquè una errada nostre provoca un dels nombrosos contraatacs que varem permetre perquè amb una penjada al segona pal l'empalmessin a l'aire fent el 2-3, a falta de 5 minuts.
D'aquí al final el Manlleu va actuar com a bon equip veterà i va guardar la pilota i nosaltres a la desesperada, alguna vam tenir per fer l'empat, però ahir no era el dia, no teniem la inspiració del gol.

Foto dels veteranuuuus!!!
Al final els punts per un Manlleu que té un equip molt competitiu i que ens va sorprendre a tots per tenir molt clares les idees i el que té que fer. Nosaltres al revés, sembla que acabem de muntar l'equip i que tenim que tornar a crear els mecanismes que van fer que el final de temporada passada ens sortissin tants bons partits, poc a poc anirem afinant l'equip, les rotacions i la defensa, i mentre competint com ahir segur que algun resultat positiu en treure'm.

Ara fins el dilluns 19, que visitarem un altre equip que ve de la lliga B, el Barcino B. A veure si estem més fins.