divendres, 11 de novembre del 2016

Jornada 4: Veterans CP Vilanova TOYOTA 5 - FC Barcelona 6

Crònica: Gran partit el jugat ahir pels dos equips, que al final es va decidir per un detall que a vegades no ens adonem fins que passa.
Aquest detall va ser el de les faltes. Podem considerar que l'arbitratge va ser correcte en tot el partit i que la seva influència directe en el joc va passar més aviat desapercebuda per tots. Però clar, en els minuts finals ens vam veure amb 9 faltes en contra, i a falta de 5 minuts pel final i ells només 4, quan el nivell defensiu mostrat pel FC Barcelona s'havia mostrat igual de intens que el nostre o inclús en algun moment superat.


La desena falta per part nostre, i la conseqüent transformació i una jugada final en els últims segons que podia significar un penal al nostre favor va fer que aquests detalls desigualessin un gran partit d'hoquei vetarà que s'havia mostrat molt esportiu i combatiu fins llavors.

La primera part va començar lenta però a mida que passaven els minuts el ritme anava en augment. Així una bona contra finalitzada pel Plaza, ens posa sota el marcador, però seguidament una contra del Juanjo que cedeix al Miki perquè aquest fes l'empat amb un gol espectacular, deixant assegut al Tino del reves, amb una "vaselina" precisa sense angle, IMPRESSIONANT!!
A pocs minuts d'arribar al descans el millor jugador visitant ahir, Plaza, torna avançar abans del descans al FC Barcelona.

A la mitja part necessitem descansar i mirem de seguir treballant les mateixes situacions a pista, perquè tenim oportunitats, perquè en atac estem arribant i encara que ells també, tan l'Eduard com el Tino estan a un gran nivell i eviten una vegada i una altre els bons atacs dels dos equips.

La segona part comença bé. L'Oriol pilla una bola penjada pel José que la defensa visitant no aconsegueix treure i col·loca, l'empat. I pocs minuts desprès una passada de l'Oriol al Salva dins l'àrea, finalitza aquest últim amb una bona mitja volta posant-nos pel davant del marcador. El Barça havia sortit adormit desprès del descans i nosaltres aquest cop si, havíem aprofitat les ocasions. Però encara quedaven molts minuts per endavant.

Moment on per primer cop ens posem per davant del marcador
Va arribar la reacció de les superestrelles del Barça, primer amb un gol discutible, doncs desprès d'una passivitat xiulada en contra nostre, ells treuen al pilota sense aturar-la i en un lloc incorrecte, la nostre protesta no va servir de res, tot el contrari, el Gaby sol davant de l'Edu no falla empat. L'alegria d'haver estat pel davant o anar empatats ens va durar poc i al cap d'un minut un llançament exterior del Segarra es desviat pel Gaby per posar en avantatge al seu equip.
No ens rendim, i desprès de diversos atacs on el Tino evita moltes ocasions clares de gol arriba un bon atac nostre amb una passada magistral del José al segon pal que el Miki transforma en l'empat a 4. Al cap de poc ells demanen temps mort quedaven els minuts decisius i s'havia d'agafar aire, perquè tot estava sent molt intens i emocionant.

Moment de respir a falta de poc d'acabar.
En aquests minuts finals tots dos equips vàrem tenir multitud d'oportunitats doncs el joc obert i les defenses bastant fluixes, van fer veure grans intervencions dels dos porters, amargant la nit, tot i els 11 gols en total, als jugadors a pista. El Barça puja la defensa, pressiona més, vol la victòria, però es troba un Vilanova ben col·locat a pista que aprofita per penjar novament una pilota al Miki per que aquest a falta de 6 minuts ens posi de nou per davant del marcador.

Però el Barça té molta qualitat i a de més l'ajut no necessari de l'àrbitre, doncs com he comentat al principi el nombre de faltes era molt desproporcionat entre els dos equips. Com he explicat arriba la desena falta. Falta directe que transforma en l'empat el Plaza.


Moment previ a l'empat.
Els últims minuts intentem aguantar la pressió i la intensitat defensiva del Barça, que sobretot en aquests minuts finals es va veure afavorida per la falta de criteri per part de l'àrbitre que en moltes situacions no va xiular la corresponent infracció. Ells ens tanquen en defensa, no aconseguim treure la pilota i en jugada individual una vegada més del Plaza, ens fan el sisè a falta d'1 minut per acabar.

En aquest darrer minut intentem a la desesperada arribar, primer el José, desprès l'Oriol, finalment una mitja volta del Miki que anava rassa al segon pal és interceptada pel peu d'un defensa blaugrana, una vegada més no va xiular en contra del Barça, i encara que en els 10 últims segons el Gaby i el Plaza van intentar fer el setè gol, sols contra l'Edu, quan nosaltres ja donàvem el partit per acabat, no el van poder superar, demostrant la seva qualitat cosa que els jugadors blaugranes amb el partit guanyat i a falta de 10 segons van demostrar poc esperit veterà, però això és una més de les anècdotes que van quedar per tercer temps, on vam disfrutar explicant el gran partit jugat per part nostre, però que els petits detalls i la gran qualitat esportiva del rival van marcar la diferència.

La pròxima setmana tornem a jugar a casa i contra el CF Cuatro Vientos, un altre grandissim rival d'aquesta fabulosa i competitiva lliga Catalana de Veterans que tant i tant ens estar agradant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog