dijous, 10 de novembre del 2016

4a Jornada: Veterans CP Vilanova TOYOTA - FC Barcelona

Avui tornem a tenir un dels millors equips d'hoquei veterà per Vilanova. En teoria aquesta jornada la teniem que jugar al Palau Blaugrana, però no tenien possibilitat de pista així que vàrem permutar la jornada i aquesta nit a les 22 hores tornarem a gaudir de grans jugadors d'hoquei a la nostre mítica i històrica pista de les Casernes.

Ja vàrem tenir el plaer de presentar-nos al setembre amb ells a pista en un partit amistós, on la igualtat en el marcador hi va ser fins els últims minuts on, la qualitat individual dels culers van marcar la diferència, com també la grandissima actuació del Tino, el seu porter.

Avui no sabem qui ens trobarem al davant, segurs el Lluis, el Miguel,... però el Gaby, el Toni, els Torner, el Ivan, el Lluis o la nova incorporació el Pujades, no sabem si hi seran tots o alguns d'ells, però acompanyats pel Tino o pel de Moya segur que presentaran un equip per seguir amb la seva ratxa de victòries.

Així que si voleu tornar a veure hoquei de molt nivell avui a les 22 Hores a les Casernes CP Vilanova contra el FC Barcelona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog