divendres, 23 de desembre del 2016

Jornada 22: Veterans CP Vilanova TOYOTA - Mollet HC

Avui últim partit de l'any dels Veterans del CP Vilanova, aprofitant la celebració del "Per Nadal 3x3", els hi vam demanar als companys del Mollet que permutessin la jornada i molt amablement així va ser.
Així que avui juguem contra un dels equips que més anys porta en la Lliga Catalana de Veterans i que té un palmarès espectacular, sent un dels equips fixes en les Finals Fours que es juguen per saber qui és el campió de la competició. La excepció la van viure la temporada passada on van patir fins les últimes jornades amb la possibilitat de perdre la categoria, però són molt bons i van treure el millor de si per salvar la categoria.
Aquesta temporada han iniciat amb molta força i recuperant sensacions i resultats que els fa estar ara en la classificació en els llocs capdavanters.
Nosaltres portem ara una ratxa dolenta de resultats, amb la derrota a casa contra el Cuatro Vientos i la sortida a Congrès on la victòria se'ns a resistit.
Esperem trobar avui de nou aquell bon joc que ens va portar a treure resultats positius i sobretot a competir els partits per guanyar-los o no però per fer dels nostres partits pur espectacle veterà.

Així que tots els pares de la base que estareu en el sopar de germanor del Club, i tot aquell aficionat del hoquei que vulgui, esteu convidats a veure l'últim partit d'hoquei patins de les Casernes d'aquest 2016 i on els Veterans del CP Vilanova intentaran regalar un bon partit a tots aquells que ens vinguin a animar aquesta nit a partir de les 22:15.

I a tots els seguidors d'aquest blog, i dels veterans del CP Vilanova us desitgem unes Bones Festes!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog