divendres, 13 de gener del 2017

10a Jornada: Veterans CP Vilanova TOYOTA 3 - CP St. Celoni A 2

Crónica: Partit molt igualat el jugat ahir la nit on si tenim que destacar algú per sobre de tots els jugadors que van passar per la pista van ser els dos porters i en especial l'Eduard, que tot hi no trobar-se bé va voler jugar i va fer un autèntic partidàs.

Aquest s'iniciava amb una convocatòria per part nostre al completo, tenim 8 jugadors de pista, cosa que amb el que portem de lliga no havia succeït. Aquest fet a la llarga va ser contraproduent per tal de poder fer les rotacions correctament i en les quals l'equip sortís beneficiat.

Al no tenir clar els canvis, les rotacions dels jugadors que tenien que estar en cada moment a la pista, va fer que quan en la primera part teniem controlat totalment el partit, amb un bon joc, amb un gol a favor gràcies a una gran assistència del David al segon pal al Jordi, amb uns primers 15 minuts d'aquells que fan patxoca i que l'equip estava a gust. Doncs amb els canvis aquest cop l'equip no va trobar la línia continuista o fins i tot augmentar el nivell i va anar perdent la posició a la pista, perdent pilotes i fent creure al St. Celoni que de passar a estar dominat podia dominar el partit.

Així va ser que els últims 10 minuts vam patir el que fins llavors estava patint el St. Celoni, i allà vam tenir la millor versió del Eduard, parant una i una altre vegada els llançaments més que clars dels jugadors visitants. I tanta va ser la insistència que a falta d'un minut i aprofitant la inicial parada de l'Eduard el seu rebuig el va aprofitar el St. Celoni per fer l'empat.

I el millor que podia passar es que arribes el descans perquè l'equip estava trencat, no hi havia atac i menys defensa, necessitàvem posar-nos a lloc i saber portar el partit al nostre terreny.

La segona part l'equip comença més ordenat i va agafant el to, i tancant més al St. Celoni que com a l'inic del partit va veure's superat. Però el gol es feia esperar. Van anar passant els minuts i aquest cop les rotacions quan van entrar van ser més coherents i amb més sentit i els jugadors que hi havien a pista en cada moment així ho entenien.

Així va arribar el segon gol desprès de tenir prèviament ocasions més que clares, una passada interior de nou de l'assistent de la nit, el David, la intenta rematar el Miki que desprès de ser parada la pilota pel defensa visitant, aquest amb l'intent de treure la pilota introdueix aquesta en la seva pròpia porteria.
Tornàvem a estar per davant del marcador a falta de 8 minuts per acabar. El Sant Celoni s'obre buscant l'empat i es troba amb el pal o amb les excel·lents parades de l'Eduard, nosaltres seguim atacant amb criteri i una internada del David, es parada per l'Oscar, el porter del St. Celoni, però aquesta queda morta davant d'ell, aquesta acció no va anar acompanyada d'un rebuig per part de la defensa ni del propi porter i el Jordi molt murri aprofita que la pilota ha quedat morta davant la porteria per fer el tercer.
Quedaven 3 minuts i semblava tot molt controlat, a de més el St. Celoni començava a demostrar una mica el cansament de no tenir una rotació més llarga com nosaltres.
Així i tot a falta d'un minut una pilota perduda al mig del camp l'aprofiten per fer un contraatac i escurçar diferències. Però no va temps per molt més, en l'últim minut vam mirar d'aguantar la pilota i emportar-nos els tres punts.

En el tercer temps vàrem estar molt ben acompanyats pels companys veterans del St. Celoni, que van demostrar un bon nivell i que de segur trauran més punts en d'altres partits, doncs vam destacar que aquesta lliga està sent molt igualada, i que qualsevol rival et pot guanyar.

Ara a preparar-nos pel desplaçament de la pròxima setmana a casa del líder, el Malgrat de Mar, que aquesta setmana a perdut i que de ben segur tindran ganes de tornar a la línia guanyadora que els permet estar al capdavant de la classificació. Nosaltres com sempre a competir de la millor manera possible, perquè sent veterans més no se'ns pot demanar.

Foto final dels dos equips veterans.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog