dimecres, 28 de febrer del 2018

14a Jornada: Veterans CP Vilanova TOYOTA/HIGH TIMES - Mollet HC


Avui a partir de les 22 hores seguim amb la millor lliga de Veterans que existeix amb un partidàs contra un dels millors equips de la categoria i que agrada jugar per que són equips que juguen i deixen jugar i practiquen un gran hoquei que fa que els partits siguin molt vistosos i que s'originin moltes accions d'atac i molts gols. Amb lo qual el nostre porter com el visitant de ben segur avui tindran molta feina.
Al partit de la primera volta varem tenir més encert en els moments finals del partit i ens varem emportar els tres primers punts de la temporada. De ben segur que avui ens faran suar la camiseta per seguir amb la línia que portem aquesta temporada, però es que en aquesta lliga no hi ha rival fàcil i els petits detalls al final són els que ens fan guanyar els partits. Esperem que seguim llegint bé aquests petits detalls i puguem mantenir la posició en la classificació, que per nosaltres és molt meritòria desprès de molts anys no estan a la part alta.
Així que avui a les 22h. i amb l'estrena de la equipació oficial del CP Vilanova, amb la marca ACERBIS com a patrocinador, jugarem un gran partit d'hoquei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog