dijous, 1 de febrer del 2018

Jornada 11: Veterans CP Vilanova TOYOTA/HIGH TIMES 3 - CE Noia 1

Crònica: Partit jugat ahir la nit entre dos equips que es coneixen prou bé i que van tenir tots dos equips una amplia presència de jugadors. Això va fer que el ritme del partit sempre fos molt alt doncs les rotacions en els dos equips eren constants.

La primera part finalitza amb un 0-0 que deia molt a favor dels porters, doncs tan l'Eduard com el Nono en aquesta part van estar a un nivell espectacular, aturant els contractats aturant els llançaments de lluny, els remats, ho van aturar tot.

Moments inici de la 2ona part encara amb 0-0 al marcador
 La segona part comença de la mateixa manera amb un Noia que seguia tancat esperant l'error en la passada per sortir al contraatac, i nosaltres intentant de totes les formes trencar el quadre tancat que per segona jornada consecutiva ens trobàvem davant.
Semblava que el partit com la setmana passada amb el Cuatro Vientos acabaria amb poc gols, i si més no si no hi havien errades molt grans o els porters començaven a fallar el marcador no es mouria.
Però quan portàvem jugats 8 minuts de la segona part un contraatac portat pel Jordi, que inicialment semblava que no seria perillós doncs el Noia feia un bon balanç defensiu. Fem el primer de la nit.
El Jordi veu com el Salva guanya l'esquena del rival i li fa una assistència perquè es quedi sol davant del Nono i amb un ganxo i picada entre les cames del porter fa el primer de la nit.
Un golàs molt celebrat per l'equip doncs semblava impossible batre al porter visitant.
Per a qui se'ls hi feia impossible era als jugadors del Noia que tot i arribar a porteria amb claredat es van trobar amb un mur a la porteria i el Edu ens va seguir mantenint al davant del marcador.
5 minuts més tard i amb un Noia més obert defensivament l'Oscar R. fa una internada dins del quadre i Llença a l'escaire. 2-0 que ens feia estar més tranquils.
El Noia puja línies, comença a pressionar a falta de 10 minuts, però el temps corre ràpid, així i tot en una pilota morta davant de porteria i no sabem encara com, la pilota acaba dins la nostre porteria. Semblava que podia haver remuntada, però la desena falta del Noia, ens permet tenir una falta directe. Prèviament el David havia fallat un penal, però aquest cop l'Oscar R. fa el seu segon gol de la nit a falta de 3 minuts amb una execució magistral.
Els últims minuts i a la desesperada el Noia intenta la remuntada, però es troba un sòlid Eduard i nosaltres no estem encertats en clares ocasions que el pal o el porter fan que no incrementem la conta de gols.
Al final 3 punts més per nosaltres que ens manté al capdavant de la classificació, en una lliga on tots el partits ens està constant molt tirar-los endavant però que de moment ens està sortint força bé.
Anem partit a partit i el pròxim un rival també força complicat, el CP Malgrat.