dijous, 25 de gener del 2018

Jorna 10: Veterans CP Vilanova TOYOTA / HIG-TIMES 1 - CF Cuatro Vientos 1

Crònica: Partit molt disputat i igualat, on els porters van estar a un nivell molt alt o els jugadors no varem estar a l'alçada, doncs per moltes ocasions que teniem els dos equips no hi havia manera de fer gol.

Nosaltres comptàvem per fi amb el David, qe desprès de recuperar-se durant un temps llarg, ja el tenim de tornada. Ells amb un canvi i ben tancats  la darrere.

I el Quique va estar de 10. Ells es van avançar en una mitja volta ràpida del Joan Ayats que l'Edu no va saber aturar, a partir d'aquest moment va ser una muralla i tots els intents visitants acabaven en no res.

I nosaltres dominant i dominant, llençant de tot arreu, jugant amb passes, en jugades, en tot el que sabíem i no era el dia. I ja en portem un parell de partits que la porteria se'ns fa molt petita. Ahir i ja a la segona part el David va poder superar el porter de penal.

Esperem l'arribada del nostre home gol per aquest divendres, esperem arribi a temps i puguem contar amb el pitxitxi de la passada temporada.

Al final repartiment de punts, i debut al bar del pavelló per fi. Tornen les tertúlies veteranes i això ja és una altre cosa.

Demà més, ens visita el Malgrat. a veure si estem més encertats.

Foto dels dos equips veterans durant el sopar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog