dilluns, 22 de gener del 2018

8a Jornada: CH Canet 4 - Veterans CP Vilanova TOYOTA-HIGH TIMES 5

Ens desplaçavem divendres sense canvis a Canet, pista complicada tot i la posició a la taula classificatòria . El Salva seguia lesionat i no podia venir amb l'equip.
El partit comença puntual, però nosaltres no estem, els primers 5 minuts l'equip sembla que no hi sigui, juguem i deixem jugar i això amb un rival encara ple d'energia va ser bastant dolent doncs en un tres i no res dos gols de l'equip local ja pujaven al marcador.

Poc a poc vam anar pujant el to defensiu i vam començar a crear ocasions. El gol estava aprop però no arribava, a vegades pels pals, a vegades per les bones intervencions del porter local i a vegades perquè no teniem la punteria afinada i la pilota no anava a porteria.

Però entre l'Oscar, el Jordi i l'Oriol, vam cap girar el marcador. El primer amb un gran llençament de cullera, el Jordi amb una bona internada típica d'ell i l'Oriol agafant un rebuig del porter dins l'àrea.

Foto dels dos equips veterans

Resultat a la mitja part
La segona part seguim dominant amb claredat, les ocasions encara eren més clares doncs l'equip local per intentar estar dins del partit i obtenir la victòria s'obre més en defensa. Però de cara porteria no vam estar gens encertats tot i que l'Oscar ens dona més avantatge en finalitzar una bona combinació de tot l'equip. I això ho vam pagar més en davant, doncs el porter local va començar a para i parar cada intent nostre i això feia que descuidèssim una mica els possibles contraatacs, així van arribar dos gols del Canet que posaven l'empat al marcador. encara que fos amb dos llançaments exteriors que res va poder fer l'Eduard per parar. Amb 4-4 tenim una falta directe que el Juanjo no aconsegueix marcar. Semblava que l'empat seria el resultat definitiu, però aconseguim treure un bon contraatac entre l'Oriol i el Jordi, que ja portava minuts mig coix, amb rampes a les cames, però aguantant per l'equip doncs no teniem canvis, i aquest remata al segon pal fent el definitiu 4-5.
Tres punts més, molt suats, amb el Jordi mig lesionat mig partit, l'Oriol amb un cop de pilota a la mà que li impedia jugar en condicions, però l'equip va estar lluitador i eficaç quan va tocar i seguim sumant.