dimecres, 18 d’abril del 2018

ESTRENA DE NOU PATROCINADOR: SAMI'S

Dilluns vam poder treure un valuós punt de Blanes, i gràcies a la col·laboració dels companys veterans del CF Cuatro Vientos que van esperar-nos a que arribéssim, doncs ens vam presentar més tard de l'hora del partit.

Amb les presses, vam començar el partit, i ells van aprofitar amb dos gols per posar-se per davant el marcador. L'Edu una vegada escalfat, va estar espectacular tot el partit i el porter local també doncs els atacs es van anar imposant a les defenses.

Així tan el Salva com el Jordi els nostres davanters de la nit van tenir diverses oportunitats, però va ser un llençament exterior de l'Oscar R. que va fer que reduíssim diferències.

El nostre atac va ser continu i tant l'Oriol com l'altre Oscar també van tenir les seves oportunitats, però va ser el Jordi en una jugada marca de la casa qui va fer l'empat que seria el resultat final.

I aquest divendres recuperem un partit ajornat amb el Calafell. A partir de les 22h. tindrem derbi intercomarcal. Ells també han jugat aquesta setmana igual que nosaltres i veurem a qui afecte més tenir dos partits a la setmana, que en aquesta categoria a vegades es nota i força.

En aquest partit estrenem nou patrocinador.



Ubicat al Carrer Sumella 44-46de Cubelles, Sami´s de Cubelles t'apropa a la millor cuina italiana. Amb una selecta carta on podreu trobar una gran diversitat de primers plats, amb especialitat de carns, pastes i pizzes. 
A més a més també tenen una bona carta de vins per poder escollir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog