divendres, 23 de novembre del 2018

6ena Jornada: Veterans CP Vilanova TOYOTA/HIGH-TIMES/Sami's 8 - PHC St. Cugat 4


Partit jugat el passat dimecres on els locals es van retrobar amb la victòria. Partit on els visitants venien amb lo just, sense canvis, i això es un hàndicap. Nosaltres vam aprofitar el partit per donar minuts a jugadors que estan de noves a la categoria i a l'equip i que els està constant una mica adaptar-se. Esperem recuperar aviat lesionats i que les lesions ens respectin doncs ens està costant començar la temporada i això es nota. 

Però la part positiva del dia va ser la recuperació del gol. Doncs el Jordi en va fer 4 i el Juanjo 3, i això es bona senyal. La part negativa i laque tenim que treballar es la defensa. Hem de coordinar-nos millor per ser la defensa de la passada temporada, que ens va portar a ser la defensa i tenir el porter menys golejat. Esperem retrobar aquestes sensacions aviat.

Imatge dels dos equips veterans en acabar el partit.


Resultat a la mitja part, els locals van posar ràpidament distancia en el marcador que va fer que la segona part fos més plàcida i tranquil·la i el rival no es veies gaire apurat, doncs sense canvis, el final del partit se'ls hagués fet etern.


Moments de descans i de enrvis doncs a l'Edu se li va trencar el patí i sort del Rafa!!


Els companys veterans del St. Cugat a la mitja part agafant aire, bon equip i bon hoquei el que fan.

Foto per celebrar la primera victòria de la temporada, dedicada als companys lesionats i recuperant-se d'algunes molèsties.


Pròxim dilluns hi tornem, aquest cop visitant als companys del CT Barcino B que acaben de pujar de categoria, però que a la seva pista sempre són complicats de guanyar. Esperem seguir amb línia ascendent i que els tres punts tornin a Vilanova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog