dimecres, 17 de gener del 2018

Jornada 8: CH Canet - Veterans CP Vilanova TOYOTA-HIGH TIMES

Foto final dels dos equips veterans.
Desprès del període nadalenc torna la lliga de veterans pels Veterans del CP Vilanova, abans de les vacances, varem avançar el partit contra el FC Barcelona.

El partit es va jugar dins el marc festiu d'una jornada especial pel Club, on tots els nens i nens de la base participen d'un torneig entre ells.

El partit per nosaltres va ser fantàstic doncs vam obtenir 3 punts molt importants doncs la derrota contra els companys del Calafell havia fet que la moral estigues tocada.

Vam realitzar una gran primera meitat de partit on el resultat era molt clar al nostre favor amb un 4-1.
Amb gols del Juanjo el primer, l'Oscar R., el Jordi i de nou l'Oscar R. Ells van fer el seu primer gol en un error nostre a 6 segons pel final, sino el partit encara estava més clar per nosaltres.

La segona part s'inicia amb un Barça llençat a remuntar el partit, fent un joc molt directe. Penjar pilotes. La nostre defensa en aquestes accions no va estar encertada, doncs eren pilotes penjades fluixes i que quedaven mortes i la veritat que els davanters del Barça van estar més llests que nosaltres, així es van posar amb un 4-3 que feia perillar el partit. Però de nou l'Oscar R. es va treure de l'stick un golàs. Tornàvem a els dos gols de diferència.

El final del partit va ser frenètic i a nosaltres ens van començar a venir el cansament i ells amb una defensa amb zona però pressionant ens van fer que els atacs no fossin tant productius com fins llavors. A menys de 3 minuts el Barça en una altre pilota penjada ens fa el 4art. Quedava poc i en una contra de l'Oriol i el Salva aquest remata i fa el 6è de la nit, ells van fer el 5è de penal, però ja no hi havia temps per més, bé si un últim atac visitant amb 5 jugadors a pista que no van culminar.

Un gran partit i molt ben jugat per part dels dos equips i fent disfrutar i molt a la gent que es va quedar a veure el partit de veterans.

I ara, quasi un mes desprès juguem a Canet aquest divendres a partir de les 21:15. Pista molt complicada i rival molt competitiu. Esperem que l'aturada de tants dies no ens afecti gaire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog