dimecres, 15 de juny del 2016

IV Torneig Internacional de Veterans CP Calafell

Desprès de finalitzar la lliga en la 10ena posició, empatats a punts amb el 9è, i amb un balanç positiu del que ha sigut la temporada, doncs la passada lliga vam fer 10 punts menys i ens vam salvar i en aquesta hem fet 33, i fins les últimes jornades no teniem la permanència assegurada. Ara ens toca preparar-nos per jugar el Torneig Internacional de Veterans del CP Calafell.

Un any més a la lliga A de Veterans, molt contents per la gran temporada feta.
La temporada passada no varem ser convidats, però en les altres tres edicions i hem participat, amb bons resultats i competint en tots els partits.

Ja tenim els horaris i els grups distribuïts, i ens ha tocat jugar contra el CP Riutdebitlles, que segur que algun que altre jugador coneixerem i el FC Oporto, que ja amb el nom imposa, però no sabem quins jugadors es desplaçaran per jugar el torneig.

Us deixem penjats els horaris que molt amablement ens han fet arribar els companys del CP Calafell.



Com sempre estarem en allà per disfrutar d'un gran ambient veterà. I segur que els companys de Calafell ho tenen tot organitzat perquè la coordinació del Torneig sigui un èxit.

Enllaç horaris de la Final Four

Per cert aquest cap de setmana es jugarà a Malgrat de Mar la Final Four de la Lliga A, amb el FC Barcelona, el CP Malgrat, el CF Cuatro Vientos (Blanes) i el HC Montbui, com a 4 primers classificats de la lliga i que es disputaran el títol a millor equip de la millor lliga de veterans.
També es jugarà la promoció per seguir o accedir a la lliga A, que s'ho jugaràn el CP Cubelles i el HC Ripollet. i a la vegada també es jugarà el títol de la lliga B entre CH Canet i el CP Congrès B, que d'aquesta manera celebraran el seu ascens de categoria, i que des d'aquest espai el Veterans del CP Vilanova els felicitem. 
Esperem que tots tingueu sort i gaudiu de dos dies d'intens hoquei veterà. Molta sort a tots!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog