dijous, 2 de juny del 2016

22a Jornada: Veterans CP Vilanova 11 - CP Calafell 8

Crònica: Partit jugat dimarts passat entre dos equips que es coneixen molt bé i que van jugar un partit tranquil i esportivament molt legal. On com ja ens va passar amb el Malgrat, les defenses van ser un desastre i els porters així i tot van ser els protagonistes, perquè no hi haguessin més gols.

El partit va començar amb una primera part molt ben controlada per nosaltres, aquesta finalitzaria amb un 4-1, amb dos gols del Juanjo y dos del David, que feien pensar que la segona part seria igual.

Resultat a la mitja part
Però els amics del Calafell no són un rival fàcil doncs encara que aquesta temporada deixin la Lliga A, segur que hi tornaran aviat. Doncs només començar la segona part ens van fer dos de seguits.

Però immediatament l'Oriol i l'Eloi tornaven a posar tres gols de diferència en el marcador.

Així fins al final del partit, intercanvi de gols, el David en aquesta segona part en fa 2 més i l'Oriol, el Jordi i el Salva, fent el seu primer gol com a veterà, va fer que fessim 11, el màxim aquesta temporada, on en molts partits ens ha costat i molt fer un gol.

Foto final dels Veteranuuus!
Amb aquest resultat matemàticament ens mantenim un any més a la categoria i això que encar ens falten per jugar dos partits.

Avui contra els companys del Cerdanyola CH, que s'estàn jugant la possibilitat d'entrar amb el Cubelles en la promoció, encara que aquests últims haurien de guanyar els dos partits que li queden, contra el Manlleu i el Barcino.

Esperem que avui a partir de les 22 hores qui vulgui s'apropi per les Casernes a veure l'últim partit oficial del Veterans d'aquesta temporada i que per segona temporada seguida mantenim la categoria i esperem que seguin gaudint d'una lliga cada cop més igualada i competitiva.

Desprès d'avui, demà últim desplaçament, a St. Celoni, on els nostres companys del St. Celoni es juguen entrar a la Final Four, doncs la última plaça per accedir estar molt renyida, fins i tot es pot produir un quàdruple empat entre Montbui, Noia, St. Celoni i Manlleu, si aquests dos últims guanyen els seus respectius partits pendents, un exemple més de com és de dura aquesta lliga.

Felicitats a tots per fer d'aquest esport i d'aquesta competició un luxe.

I des de aquests Blog, volem tenir un detall amb els companys de Calafell, animant-los a intentar la pròxima temporada tornar a la categoria A, perquè els Tercers temps sense ells no són el mateix. Grandes Hielos!!!

Alguns dels companys del Calafell, se'ls trobarà a faltar en el 3er temps, molta sort!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog